Wijkverpleegkundige voor de thuiszorg
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verpleging, verzorging en begeleiding van cliënten in de thuiszorg conform de zorgleefplannen. Je hebt een spilfunctie in de coördinatie van wonen, zorg en welzijn en het stellen van indicaties. Daarnaast heb je een toegevoegde waarde als het gaat om preventieve activiteiten ten behoeve van gezondheidsbevordering en het stimuleren van zelfredzaamheid en zelfmanagement bij cliënten. Je ontvangt leiding van een regiomanager en je hebt daarnaast veelvuldig contact met de coördinator van jouw team.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een HBO-V diploma mogelijk aangevuld met een kopstudie maatschappelijke zorg, geriatrie en gerontologie of een andere kopstudie die in het kader van deze functie relevant is. We verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent.  Daarnaast ben je BIG geregistreerd en in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten.

Kom jij ons team in de thuiszorg versterken? Afhankelijk van jouw wensen variëren de beschikbare contracturen van 24 tot 32 uur per week met mogelijkheden voor onbepaalde tijd.

Je wordt ingeschaald in FWG 50 van de CAO VVT. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald (min. €2468,- en max. €3582,- bij 36 u/w) .

Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • diversiteit in zorg en een open werksfeer;
  • een team met hele leuke collega’s;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • 7,4 % eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, kortin op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen. 

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl. Heb je vragen? Bel dan met Henk Hogevonder, regiomanager Thuiszorg, tel. 0544 – 47 41 00 of mail naar h.hogevonder@szmk.nl.

Enthousiast?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren via onderstaande sollicitatie button. We zien je sollicitatie graag voor 18 november a.s. tegemoet.

Bij aanmelding van geschikte kandidaten zullen we tijdens de procedure met de betreffende kandidaat in gesprek gaan. Heb je verder nog vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan even contact op met ons HR team 0544-474100

 

Type Vacature
Intern nummer 382
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé diverse locaties
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 25-10-2019
Reageer voor 18-11-2019
Ingangsdatum 01-12-2019
Nummer 49156

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)