Wijkverpleegkundige Vroomshoop Noord
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn een klein enthousiast team in Vroomshoop. Je werkt bij ons zelfstandig met een grote mate van vrijheid en de nodige creativiteit. Onze wijk kenmerkt zich door de leuke diversiteit in het cliëntenaanbod. Doordat ons werkgebied klein is, ken je de wijk en de bijbehorende sociale kaart goed en weet je wat er zich afspeelt. Kortom: korte lijnen. Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige voor 26 uur in de week.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-vroomshoop-noord/

 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5 en je bent BIG-geregistreerd. Wij verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een doortastend type en je hebt inzicht in (administratieve en planmatige) thuiszorgprocessen.

Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt en het team.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

 https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-vroomshoop-noord/

Inschaling

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG schaal 50 van de CAO VVT.

Tevens bieden wij je als team een open sfeer waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteit kan ontwikkelen.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-vroomshoop-noord/

Bijzonderheden

Ben jij die persoon die het leuk vindt onze wijkgerichte manier van werken vorm te geven. Iemand die haar vak weer echt wil uitoefenen, eigen verantwoordelijkheid wil nemen en graag in een klein team werkt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de bereikbare dienst van het team: 06-53356547

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-vroomshoop-noord/

 

 

 

 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Vroomshoop Noord
Postcode 7681AG
Stad Vroomshoop
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 26
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij de bereikbare dienst van het team: 06-53356547
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 24-01-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 19-06-2020
Nummer 43778
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent