Wijkverpleegkundige Wierden West
ZorgAccent

Functieomschrijving

Voor ons wijkteam Wierden West zoeken wij een enthousiaste, flexibele wijkverpleegkundige voor 20 uur per
Ben jij dit? Dan zijn we op zoek naar jou!
In de functie van wijkverpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestelling, opstellen zorgplan en het contact met mantelzorgers, sociaal netwerk en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces.
Vanuit de visie van zelfsturing bewaak je het teamproces. Hierin ben je in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Ons team opereert zelfstandig en besluiten worden in consensus gemaakt. Als team zijn we zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Om dit te kunnen waarborgen vervul je samen met collega’s verschillende teamrollen, denk aan plannen, roosteren, uren accorderen, PR, verzuimbegeleiding etc.
Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. Je hebt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen; bij ZorgAccent sta je niet stil!

Solliciteren op deze vacature kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-wierden-west/

 

Functie eisen

Je beschikt over HBO-V niveau 5 en staat BIG-geregistreerd.
Je bent voldoende bekwaam om als wijkverpleegkundige aan het werk te gaan. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Beschikt over voldoende communicatieve uitdrukkingsvaardigheden. Je bent in staat om te schakelen tussen de belangen van de cliënt, organisatie en het team. Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs (B) en een auto die je ten aller tijden tot je beschikking hebt voor het werk. Ben je daarnaast flexibel, collegiaal en heb je humor? Dan nodigen we je graag uit.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-wierden-west/

Inschaling

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG 50 conform CAO VVT.

Solliciteren op deze vacature kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-wierden-west/

Bijzonderheden

Wij zijn een enthousiast team wijkverpleging in Wierden West dat bestaat uit 11 collega’s. Ons team vindt gelijkwaardigheid en betrokkenheid naar onze cliënten en elkaar toe belangrijk.

Wil jij ons team komen versterken en ben je innoverend, een teamplayer met een gezonde dosis humor, dan zoeken we jou!

Solliciteren op deze vacature kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-wierden-west/

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Wierden West
Postcode 7642CV
Stad Wierden
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 02-06-2022
Reageer voor 08-07-2022
Ingangsdatum 08-07-2022
Nummer 108668
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent