(Wijk)verzorgende IG, Losser/Overdinkel
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij passie voor zorg bij mensen thuis?
Wil jij graag werken in het gebied Losser/Overdinkel?
Heb jij een afgeronde opleiding Verzorgende IG?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Ter aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een Verzorgende IG. Als Verzorgende IG ga je cliënten thuis verplegen, je biedt persoonsgerichte zorg en ondersteuning op lichamelijke en psychosociaal gebied. En waar mogelijk vergroot je de zelfredzaamheid van de client. Jij bent erop gericht om samen met de cliënt een zo’n optimaal mogelijk niveau van kwaliteit van leven te realiseren op het gebied van gezondheid, welzijn, woon/leefomgeving, sociaal-maatschappelijke participatie en mentaal welbevinden.

Je komt te werken in een team van 17 à 18 zorgprofessionals. Er zijn3 teams in het gebied Overdinkel en Losser. Het mooie van ons werkgebied is dat de plaatsen sterk van elkaar verschillen, op het gebied van zorgvraag en sociaal maatschappelijke kenmerken. Hierdoor is elke dag weer anders en blijft ons werk heel dynamisch. Aan de hand van jouw voorkeur/wensen wordt gekeken welk gebied en team het beste bij jou aansluit.
De teams zijn open en flexibel, als collega ervaar je dat je je mening kwijt kunt en dat er naar je wordt geluisterd! We hebben een mix van jonge en meer ervaren collega’s. Die combinatie is erg leuk, hierdoor leren we erg veel van elkaarEr zijn collega’s die gezellig met elkaar de route afsluiten, maar dit is geen verplichting.
In totaal hebben we in ons gebied 3 wijkkantoren. Bij ons wijkkantoor in Losser zitten we naast de Carintreggeland Dagvoorziening. Hier lopen we gedurende de dag graag even binnen voor de gezelligheid maar ook omdat we ons erg betrokken voelen bij elkaars werkzaamheden.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je hebt passie voor de client en iemands levensverhaal
 • Je kunt adequaat handelen in situaties.
 • Je bent communicatief zeer vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een collegiaal en professioneel team!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er hier meer over

Bijzonderheden

​Kijk hier eens naar onze enthousiaste collega's!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-136
Organisatie Carintreggeland
Locatie Losser, wijkverpleging
Postcode 7581BV
Stad Losser
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Evelien Loggen, e-mail Evelien.loggen@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-04-2021
Reageer voor 30-04-2021
Nummer 63379

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland