Wijkverzorgende IG Hardenberg/Baalder
Carinova

Functieomschrijving

Carinova heeft 70 thuiszorgteams in de regio van Deventer tot Hardenberg. Wij zijn altijd op zoek naar goede collega’s, zoals jij! Er zijn teams in de stad, in het buitengebied of een combinatie. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een Wijkverzorgende IG voor het thuiszorgteam in Hardenberg/Baalder.

Team Hardenberg/Baalder is een gezellig team met veel verschillende zorgvragers. Het cliëntenbestand varieert van jong tot oud en van hulp bij het wassen tot complexe zorgvragen.

Binnen Carinova wordt gewerkt in zelfstandige teams. Het werken in zelfstandige teams betekent onder andere dat je samen met jouw collega’s bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Dat jij jouw mening als (wijk)verzorgende IG kunt en wilt delen is belangrijk.

Carinova biedt jou:

 • Je bent direct welkom in het team
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • 16 uur per week
 • Inschaling in FWG 40 van de cao VVT (max. € 2.971,05 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Ook biedt Carinova diverse opleidingsmogelijkheden

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG
 • Je wilt met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren
 • Je werkt graag samen met collega’s, maar kunt ook goed zelfstandig werken
 • Je bent signalerend en initiatiefrijk
 • Ook ben je flexibel als het gaat om werktijden en –situaties
 • Tot slot ben je in het bezit van een eigen auto

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Hilly Schipper: 06-51964473 of Marleen Hendrikson: 06-51977482.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Carinova Matchpunt: 0570-518379 / matchpunt@carinova.nl.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Ook referenties worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij: 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Hardenberg
Postcode 7772 LK
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 29-12-2020
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 54997
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova