Wijkverzorgende IG Holten
Carinova

Wil jij graag werken in de Thuiszorg als Verzorgende IG?

Carinova heeft 70 thuiszorgteams in de regio van Deventer tot Hardenberg. Wij zijn altijd op zoek naar goede collega’s zoals jij. Er zijn teams in de stad, in het buitengebied of een combinatie.

Wil jij graag werken in en rondom Holten? Dan is deze vacature geschikt voor jou! Het thuiszorgteam in Holten zoekt een wijkverzorgende IG.

In Holten heeft Carinova één thuiszorgteam dat zowel in Holten als de omliggende buitengebieden werkt. We zijn een gezellig, flexibel, gemotiveerd en gevarieerd team. We vinden naast het zorg verlenen gezelligheid in het team erg belangrijk. De zorgvraag binnen ons team is erg gevarieerd.

Wij werken met zelfstandige teams. Dit betekent dat je samen met je collega’s uit het team bepaalt hoe de zorg wordt ingevuld. Jouw mening als verzorgende 3-IG is belangrijk.

Carinova biedt jou:

 • Je kunt per direct beginnen!

 • Inschaling in FWG 40 van de cao VVT (max. € 2.971,05 per maand bij een fulltime dienstverband)

 • Een aanstelling is voor onbepaalde tijd

 • Een zeer actieve personeelsvereniging

 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

 • Diverse opleidingsmogelijkheden

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma Verzorgende 3-IG

 • Je hebt een hart voor de zorg

 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren

 • Je bent flexibel inzetbaar voor alle diensten, geen nachtdiensten

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rina Rietman, te bereiken op telefoonnummer 06-30729567.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Carinova Matchpunt: 0570-518379 / matchpunt@carinova.nl.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij via 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Wijkteam Verpleging en Verzorging Holten
Postcode 7451 EX
Stad Holten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 29-12-2020
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 54999
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova