Wijkverzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4, Diepenheim
Carintreggeland

Heb jij graag een afwisselende werkomgeving?
Wil jij graag in een gezellig, flexibel en collegiaal team werken?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor en lach je graag?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor het wijkteam in Diepenheim zijn we op zoek naar een Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4. Je komt te werken in het gebied Diepenheim. En dit is heel veelzijdig! Want je kunt cliënten hebben in het buitengebied, maar ook in de woonwijken of in ons woon-zorg complex. Onze fantastische planner probeert zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen en voorkeuren, maar de diversiteit in werkomgeving geeft ook de mogelijkheid om een mooie mix te hebben in je ronde! De cliënten zijn erg gemoedelijk en vriendelijk. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Wanneer de situatie verandert, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt en je collega’s.

Je komt te werken in een divers team van 12 zorgprofessionals. Dit team is te beschrijven als een ervaren, gezellig en open team. Door de ervarenheid in het team is het ook een fantastisch team om als leerling van te leren.
Het kantoor van de wijkzorg is in het woon-zorg complex. Doordat de dagbesteding hierin ook aanwezig is, is er altijd gezelligheid in het gebouw en ben je nooit alleen. In dit team is het zo geregeld dat je 1x in de 3 weken weekenddienst hebt. Je collega’s zijn net als jij flexibel en hebben wat voor elkaar over, helpen elkaar wanneer dit tijdens een ronde nodig is, er is altijd overleg mogelijk over het ruilen van een dienst of wie er wat lekker meebrengt voor bij de koffie.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Jij hebt een (bijna) afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Of je bent (BBL) in opleiding tot Verpleegkundige
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand niveau 3, niveau 4 € 3.264,29 op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden,waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Wil je zien hoe onze wijkverpleging omgaat met de richtlijnen omtrent corona? Bekijk dan eens de vlog van Emmie; Klik hier

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier !

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Je sollicitatie dien je uiterlijk vóór 31-10-2020 in te zenden.

Type Werkplein
Intern nummer 20-165
Organisatie Carintreggeland
Locatie Diepenheim, wijkverpleging
Postcode 7478XN
Stad Diepenheim
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Monic Bellers, mailadres: m.bellers@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-04-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 63374

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland