Wijkverzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 voor de nachtzorg
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Ben jij in de nacht op je sterkst en vind jij het leuk om zorg te verlenen. Dan ben jij de kandidaat voor ons nachtteam!

Het nachtteam
De wijkzorg van Driezorg is vooral gericht op de ca. 10 appartement complexen die Driezorg in beheer heeft en waarin ZVW geïndiceerde wijkzorg en alarmopvolging wordt geleverd. In totaal betreft dat ongeveer 1000 cliënten.

Het nachtteam bestaat uit 6–8 personen die bij elkaar ca. 4,0 fte aan contractomvang hebben. Teamleden worden naast hun nachtdiensten ook in dagdiensten van één of twee dag teams ingezet. Zo blijft het nachtteam verbonden aan de dag teams van Driezorg. We streven ernaar om op deze wijze vanuit de nachtzorg aan alle teams verbonden te zijn.

Als lid van het nachtteam werk je op maandbasis 4-6 nachtdiensten en 2-4 dagdiensten. Het aantal is afhankelijk van je contractomvang en van het rooster (bij grotere contracten zullen het aantal diensten meer zijn dan hierboven aangegeven). De nachtdienst loopt van 23;45-7.00 uur. Je hebt een route met de geplande zorg en bent daarnaast oproepbaar voor alarmen die via de zorgcentrale kunnen binnenkomen. Met uitzondering van Hof van Blom in Hattem bevinden de complexen zich in Zwolle. Je rijdt met de dienst auto naar de cliënten die zorg nodig hebben. Bij alarmoproepen dien je binnen 30 minuten ter plekke te kunnen zijn. Een verpleegkundige achterwacht en de HAP zijn zo nodig voor consultatie en ondersteuning beschikbaar. Als geen zorg wordt verleend heb je een vaste uitvalsbasis de locatie Havezate (Gombertstraat 350, 8031 MK Zwolle). De beschikbare tijd benut je voor administratief werk en inhoudelijke taken die in overleg met jou aan je zijn toebedeeld.

De roosterstructuur zal in overleg met het team worden bepaald. Wij denken aan een blok van 2-4 nachtdiensten afgewisseld door dagdiensten en vrije periodes. De principes van gezond roosteren vinden we daarbij belangrijk. Als je geen dagdienst kunt of wilt uitvoeren dan is dat voor één of twee teamleden een optie. Het team draagt er samen zorg voor dat er goed en gezond wordt geroosterd, dat redelijke roosterwensen worden gehonoreerd en dat bij ziekte of onverwachte afwezigheid vervanging wordt geregeld.

Functie eisen

Wij vragen – functie eisen

 • Diploma Verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 en tenminste 5 jaar ervaring als verzorgende, bij voorkeur in de wijkzorg.
 • Vakdeskundigheid: Jouw kennis en ervaring zorgen ervoor dat je het afwisselende takenpakket aankunt.
 • Zelfstandig kunnen werken en in staat het hoofd koel te houden in ingewikkelde situaties waar je er alleen voor staat.
 • Collegialiteit: met je collega’s er iets van maken en elkaar steunen als dat nodig is.
 • Flexibiliteit: zowel bij het uitvoeren van je werk en het reageren op onverwachte gebeurtenissen als bij het meebewegen met ontwikkelingen in het werk.
 • Rijbewijs
 • Ervaring met het draaien van nachtdiensten is een pré

Inschaling

Wij bieden

 • Een boeiende en zelfstandige functie.
 • Een team en dienstverlening in opbouw.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Inschaling van de functie verzorgende IG in FWG 35 functie verpleegkundige niveau 4 FWG 45.
 • Een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder de reiskostenvergoeding en onregelmatigheid toeslag voor de nachtdienst.

 

 

 

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Vera Dijns - 0650168027 of via [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-10-2022
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 114302
Doorsturen Bekijk PDF