Wijkverzorgende niveau 3, Rossum
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Werk jij graag in een hecht en vrolijk team waar collega’s voor elkaar klaar staan?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

In ons wijkteam Rossum hebben we ruimte voor een enthousiaste Verzorgende (IG). Onze routes lopen van Rossum centrum naar het mooie Twentse achterland van Rossum. Wij kennen een grote afwisseling qua zorgvraag. We hebben zowel kortdurende als langdurende zorg. Veel van onze cliënten kunnen door de fijne mantelzorg van familie lang thuis blijven wonen waardoor we jarenlang de zorg voor meneer of mevrouw op ons mogen nemen. Hierdoor ontstaat een mooie band met de cliënt en weet je goed op welke manier je passende zorg kunt leveren. In ons werkgebied zie je de Twentse nuchterheid terug, met elkaar de schouders eronder, zo zorgen we samen!

Als Verzorgende ga je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.
Wijkzorg Rossum is een hecht en betrokken team en werkt zelfstandig. De personeelssamenstelling is heel divers, een mix van jong en oud. Met elkaar zorgen we voor optimale flexibiliteit. Wij staan als team altijd voor elkaar klaar, bij ons is er nooit gedoe, met elkaar lossen we hetgeen we tegenkomen altijd weer op. We komen na de routes samen in ons wijkkantoor in het centrum van Rossum (het Cultuurhoes). Het mooie van ons wijkkantoor is dat onze cliënten hier heel makkelijk even binnenlopen voor een praatje, dit is altijd weer gezellig. We zoeken een collega voor maximaal 16 uur. We kijken graag samen met jou op welke dagen dit het beste uit komt!

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen!

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende niveau 3 (IG ) opleiding
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!
 • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer; dienstauto beschikbaar

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-180
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rossum, wijkverpleging
Postcode 7595 KM
Stad Rossum
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Kimberley Visschedijk, telefoon 06 51159915
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-10-2020
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 55228

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland