(Wijk)verzorgende niveau 3 (IG), Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Ben jij een echte teamplayer met een gezonde dosis zelfvertrouwen?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

In ons wijkteam Rijssen Noord Buiten hebben we ruimte voor een nieuwe enthousiaste collega. Ons werkgebied loopt van de rand van Rijssen dorp richting het mooie buitengebied van Rijssen. Hier leven veel van onze cliënten nog op de boerderij, zelfstandig of inwonend bij een van de kinderen. We leveren kort en langdurige zorg aan oudere maar ook aan jonge cliënten. Hierdoor is de diversiteit aan zorgvragen voor ons team erg groot. We bieden de zorg voor zowel cliënten met bijvoorbeeld psychogeriatrische ziektebeelden en gedragsstoornissen als ook voor cliënten met somatische klachten. Dit maakt werken in onze wijk ontzetten uitdagend!

Als Verzorgende ga je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.
Ons wijkteam is heel dynamisch. Wij vinden het heel erg belangrijk om met elkaar de zorg naar een hoger plan te tillen. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de kwaliteit van zorg en aan elkaar. Wij helpen elkaar en dagen elkaar ook uit zodat we maximaal blijven groeien als team. Op ons wijkkantoor in het centrum van Rijssen is er alle tijd om elkaar na de zorgroutes te ontmoeten. Hier drinken we samen een kop koffie en een boterham, werken we onze administratie bij en nemen we met elkaar de dag door. Zo delen we met elkaar de situaties die we lastig vonden maar ook de dingen die ons plezier hebben gegeven. In tijden van Corona zien we elkaar natuurlijk minder fysiek, maar door beeldbellen kunnen wij elkaar ook in deze bijzondere tijd altijd blijven ontmoeten.

Wij hebben de mogelijkheid jou een contract te bieden voor 16 tot 20 uur. Minder uren of eventueel meer is altijd bespreekbaar. Onlangs hebben wij samen met de planners onze routes geoptimaliseerd waardoor we in kunnen zetten op gezonde werkroosters. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we zoveel mogelijk lange diensten draaien, waardoor je de ochtendroute en de middagroute in 1 dienst kunt draaien, ditzelfde geldt voor de middag en avondroute. Hierdoor houden we werk en privé optimaal in balans! 


Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen!

Wie ben jij?

· Jij hebt een afgeronde Verzorgende niveau 3 (IG) opleiding
· Jij kunt zelfstandig werken
· Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
· Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
· Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
· Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!
· Je hebt een rijbewijs en auto. Dienstauto is aanwezig

Je vindt bij ons

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
  • Mogelijkheden voor een vast contract
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-255
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, wijkverpleging
Postcode 7461 BC
Stad Rijssen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Irma Schwering, Manager Zorg, telefoonnummer 0634343662, e-mail: I.schwering@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Nummer 59777

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland