(Wijk)verzorgende niveau 3 (lange diensten mogelijk!), Hellendoorn/Nijverdal
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Wordt jij uitgedaagd door complexe zorgvragen?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

In de wijk Hellendoorn/ Nijverdal hebben we ruimte voor een enthousiaste Verzorgende Niveau 3. Ons werkgebied loopt van de rand van Nijverdal richting Hellendoorn. Een heel afwisselende wijk qua zorgvragen. Wij hebben zowel jongere als oudere cliënten waar we kort of langdurende zorg aan verlenen. Hierdoor komen we veel verschillende zorgvragen tegen met veel technische handelingen. Dit maakt het werk in onze wijk erg uitdagend en is geen dag hetzelfde.

Als Verzorgende ga je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wijkzorg Hellendoorn Nijverdal is een hecht en betrokken team en werkt zelfstandig. De personeelssamenstelling is heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen. Met elkaar zorgen we voor optimale flexibiliteit. Wij zijn naar elkaar toe heel erg open en staan echt voor elkaar klaar, bij ons voel je saamhorigheid en veiligheid in het team, voor ons hele belangrijke waarden. Niet alleen de collega’s zorgen hiervoor ook onze cliënten dragen hier aan bij. Zij staan altijd weer open voor nieuwe ideeën en verwelkomen nieuwe collega’s altijd op een heel gemoedelijke wijze! Wij streven kwalitatief goede zorg na. Wij willen hierin continue groeien. We hebben dan ook veel mogelijkheden om naast je reguliere werk verdieping te zoeken door een aandachtsveld op te pakken zoals bijvoorbeeld de palliatieve zorg, dementie, contact huisarts & apotheker of dossiercontrole. Deze taken zijn ideaal als afwisseling op je routes. Hierdoor is het ook goed mogelijk om langere diensten per dag te maken. Ideaal als je een wat groter contract wilt en de werkdagen meer beperkt wilt houden! Ook qua contracturen zijn we flexibel. Een contract voor 16 tot 20 uur past goed in onze huidige planning. Heb jij interesse in deze functie maar wil je meer uren werken? Wij begrijpen dat en kijken dan ook graag samen met jou of we aan die wens in ons wijkteam maximaal kunnen voldoen!

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De client bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grote van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen!

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende Niveau 3 (IG) opleiding
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-170
Organisatie Carintreggeland
Locatie Nijverdal, wijkverpleging
Postcode 7442LJ
Stad Nijverdal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Leonieke Kleinjan tel. 06 - 3435 5892 of Danielle Mollink tel. 0634359725
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-11-2020
Reageer voor 15-12-2020
Nummer 55899

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland