Wijkverzorgende (Verzorgende IG)
Werk & Wij - Zorg & Wij

Functieomschrijving

Om elke dag weer de beste zorg te kunnen bieden, zoals we dat ook voor onze eigen naasten zouden willen, hebben wij jou nodig! Werk & Wij – Zorg & Wij biedt vanuit deskundigheid en met respect en waardering voor elkaar verpleging en verzorging thuis vanuit kleine teams.

Als verzorgende in de wijk bij Werk & Wij – Zorg & Wij werk je thuis bij cliënten. Je voert o.a. verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit en je ondersteunt de cliënt in het organiseren van de thuissituatie.

Deze vacature is eventueel ook te combineren met je (eventuele) huidige baan, de contracturen kunnen (in overleg) na wenst worden bepaald. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit onze  locatie in Lonneker.

Functie eisen

- opleiding: Verzorgende IG

- een rijbewijs is verplicht bij de functie;

Inschaling

Salaris FWG 35 (max. 2.692,76) bij een fulltime dienstverband.

Type Vacature
Organisatie Werk & Wij - Zorg & Wij
Locatie Werk & Wij - Zorg & Wij
Postcode 7524 AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rene Warmerdam (rene@werkenwij.nl)
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 31-08-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 38302
Doorsturen Bekijk PDF

Werk & Wij - Zorg & Wij

Bij Werk & Wij – Zorg & Wij werken wij vanuit gedrevenheid, toewijding, harts gesteldheid en liefde voor mensen. Wij onderscheiden ons door kleinschaligheid en individuele aandacht. Onze zorg en begeleiding worden door cliënten en hen naasten als vertrouwd, persoonlijk en veilig ervaren. Samen streven wij naar een zo volwaardig mogelijk bestaan. Cliënten nemen geen plaats op een ”roze wolk”, maar worden gestimuleerd en ondersteund in het uitvoeren van hun taken en werkzaamheden. Vanuit kleine teams bieden wij zorg, begeleiding en ondersteuning die aansluit bij de individuele behoefte van de cliënt. Voor meer informatie over ons bezoek onze website: www.werkenwij.nl of www.zorgenwij.nl.

Meer over Werk & Wij - Zorg & Wij