Wijkziekenverzorgende - Hattem
Verian

Wat ga je doen? 
Als Wijkziekenverzorgende (Verzorgende IG) verricht je begeleidende, verzorgende en verplegende taken bij cliënten thuis en zorg je er samen met het team voor dat de zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk wordt gestimuleerd en het op hetzelfde niveau wordt gehouden. De zorg die je als Wijkziekenverzorgende (Verzorgende IG) verleent richt zich op minder validen, (chronisch) zieken, ouderen en cliënten in de terminale fase. Als Wijkziekenverzorgende (Verzorgende IG) signaleer en rapporteer je benodigde aanpassingen van het zorgplan.

Wat vragen wij van jou? 
Als Wijkziekenverzorgende ben je in het bezit van een (bijna) afgeronde mbo diploma niveau 3 Verzorgende IG. Daarnaast kun je als Wijkziekenverzorgende een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen. Het spreekt voor zich dat je communicatief en sociaal vaardig bent en dat je je ook schriftelijk goed kan uitdrukken.

Omdat je werkt in wisselende diensten is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en de beschikking hebt over een auto.

Wat biedt Vérian? 
Werken voor Vérian betekent terecht komen in een warm nest met uitgebreide scholingsmogelijkheden via onze eigen Vérian Zorgacademie en alle ruimte om je vleugels uit te slaan. Als wijkziekenverzorgende (verzorgende IG) kom je terecht in een inspirerend team en innovatieve organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng.
Het salaris van een wijkziekenverzorgende (verzorgende IG) is conform de cao VVT in FWG 40.
Er is veel mogelijk bij Vérian, uren zijn dan ook in overleg. Als Wijkziekenverzorgende heb je geen bereikbaarheidsdienst ’s nachts. We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Bijzonderheden

Wie zijn wij?
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent flexibel werken in wisselende diensten.

Wil jij ook bijdragen aan de zorg voor de toekomst?  Reageer dan direct via de knop 'sollicitatie' hieronder!

Voor vragen mail naar Annemarie Bouwmeester, HR adviseur, werving@verian.nl

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Hattem
Postcode 8051 DX
Stad Hattem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 27-05-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 27-05-2021
Nummer 66180
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian