Wijkziekenverzorgenden met aandachtsgebied Dementie - Zutphen
Verian

Wil jij als Wijkziekenverzorgende zorg verlenen aan cliënten met dementie? Kom dan werken bij Vérian!

Voor team Zutphen zijn wij op zoek naar

Wijkziekenverzorgenden
20 tot 24 uur per week

In Zutphen e.o. krijgen wij veel aanvragen vanuit casemanagement dementie. Daarom gaan wij een route starten gericht op cliënten met dementie. Voor de nieuw te starten route zijn wij op zoek naar  enthousiaste collega’s die affiniteit hebben met deze doelgroep. Je werkt nauw samen met de casemanagers dementie.

Omdat het een nieuwe route is, heb je veel mogelijkheden om je functie zelf in te vullen en vorm te geven. Naast de nieuwe route ben je ook inzetbaar op de reguliere routes.

Wat ga je doen?

Als Wijkziekenverzorgende verricht je begeleidende, verzorgende en verplegende taken bij cliënten thuis en zorg je er samen met het team voor dat de zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk wordt gestimuleerd en op hetzelfde niveau wordt gehouden. De zorg die je als Wijkziekenverzorgende verleent, richt zich met name op cliënten met dementie. Als Wijkziekenverzorgende signaleer en rapporteer je benodigde aanpassingen van het zorgplan.

Wat vragen wij van jou?

Je bent in het bezit van een (bijna) afgeronde mbo diploma niveau 3 Verzorgende IG en je hebt affiniteit met cliënten met dementie. Daarnaast kun je een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je denkt in mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat je communicatief en sociaal vaardig bent en dat je je ook schriftelijk goed kunt uitdrukken.

Omdat je werkt in wisselende diensten is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en de beschikking hebt over een auto.

Wat biedt Vérian?

Werken voor Vérian betekent terecht komen in een warm nest met uitgebreide scholingsmogelijkheden via onze eigen Vérian Zorgacademie en alle ruimte om je vleugels uit te slaan. Als Wijkziekenverzorgende kom je terecht in een inspirerend team en innovatieve organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng.

Het salaris van een Wijkziekenverzorgende is conform de cao VVT in FWG 40.

Er is veel mogelijk bij Vérian, uren zijn dan ook in overleg. Als Wijkziekenverzorgende heb je geen bereikbaarheidsdienst ’s nachts. We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Heb je niet de beschikking over een auto, dan biedt Vérian jou de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden gebruik te maken van een leaseauto.

Wie zijn wij?

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent flexibel werken in wisselende diensten.

Wil jij ook bijdragen aan de zorg voor de toekomst? Reageer dan direct via de knop 'sollicitatie' hieronder!

Voor vragen bel Gabriëlle van der Sluis, wijkverpleegkundige, op 06-51234837.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Zutphen
Postcode 7204 JN
Stad Zutphen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 07-06-2021
Reageer voor 31-10-2021
Ingangsdatum 07-06-2021
Nummer 64958
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian