Wil jij als Verzorgende wel eens iets 'anders'? Lees dan verder. Wij zoeken een Verzorgende IG (met affiniteit voor de doelgroep met complexe problematiek)
Leger des Heils regio Oost

Functieomschrijving

“Verrassend anders” dat is het werken bij ons specialistisch verpleeghuis De MeerZorg. “Anders” omdat je te maken krijgt met een uitdagende en bijzondere doelgroep. “Anders” omdat we met elkaar graag een extra stap zetten voor het welzijn van onze bewoners. “Verrassend anders’ als je ziet hoe onze (vernieuwde) locatie is gelegen in de Veluwse bossen.

Heb jij de deskundigheid en het enthousiasme om aan de slag te gaan met een bijzondere doelgroep?Laat het ons weten, de uren zijn in overleg.

Wat ga je doen

Je gaat zorg bieden aan een groep mensen die, vanwege complexe problematiek, niet terecht kunnen in een regulier verpleeghuis. Je gaat aan de slag met de dagelijkse zorg van onze bewoners zoals wassen, aankleden en ondersteunen bij eten en drinken. Je verricht de verpleegtechnische handelingen die bij je functie passen. Je kent het zorgplan van de bewoner en houdt samen met je collega’s het plan actueel. Je observeert en communiceert bijzonderheden. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar je staat er niet alleen voor. Je werkt samen met verpleegkundigen, een verslavingsarts, helpenden, activiteitenbegeleiders en collega VIG’ers. Je neemt deel aan het werkoverleg met je collega’s.

 

Functie eisen

Om de functie van VIG’er te kunnen vervullen zoeken wij iemand met:

 • Diploma Verzorgende IG (MBO-3)
 • Affiniteit en ervaring met onze doelgroep van kwetsbare deelnemers met verslavingsproblematiek, GGZ en/of psychiatrie
 • De bekwaamheid om ‘out of the box’ te denken
 • Bereid is om op onregelmatige tijden te werken
 • Een rijbewijs en de beschikking heeft over een auto (De Meerzorg is moeilijk te bereiken met OV)
 • Een christelijke geloofsovertuiging en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kan onderschrijven. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op legerdesheils.nl/identiteit

Inschaling

Als Verzorgende op De MeerZorg kun je rekenen op:

 • Een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 28 uren per week (andere uren in overleg)
 • Afwisselende dagen, een diverse doelgroep, voldoening en (werk)plezier
 • Een contract voor in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie daarna te verlengen naar onbepaalde tijd
 • Een salaris in schaal 40 van cao VVT (€ 2.068,= tot € 3.060,= o.b.v. 36 uur per week) plus onregelmatigheidstoeslag
 • Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag (8%), een goede pensioenregeling (PFZW)
 • Een passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie gericht op jouw werkgebied

 

Bijzonderheden

Als Leger des Heils Oost helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij. Onze 650 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg en verslavingszorg. Wil je meer weten over het Leger des Heils neem dan eens een kijkje op www.legerdesheils.nl of www.legerdesheils.nl/oost

Op De MeerZorg ondersteunen wij de bewoners op de verschillende deelgebieden van de zorg, zoals verslavingszorg, verpleging, revalidatie, respijtzorg en palliatieve/terminale zorg. Onze doelgroep is heel divers en kampt met de lichamelijke en psychische effecten van verslaving, gecombineerd met aanvullende problematieken. Naast onze eerstelijns verpleging zijn er 12 appartementen voor langdurige zorg.

Interesse en contact

Zie jij jezelf je met enthousiasme inzetten voor onze doelgroep?  Reageer dan via de button ‘Solliciteer’ bij de vacature op www.legerdesheils.nl/vacatures

https://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/verzorgende-ig-bij-specialistisch-verpleeghuis-de-meerzorg-ugchelen-v151961

 

De vacature sluit zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Meer weten? Teamleider Marjon Euverman zal je graag meer vertellen over de afdeling en de vacature (marion.euverman@legerdesheils.nl of tel. 06-256 43 976).

 

 

Ter info:

 • Conform het Werving en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

 

 

Type Vacature
Organisatie Leger des Heils regio Oost
Locatie De Meerzorg (Specialistisch Verpleeghuis en Woonafdeling Buitengewoon)
Postcode 7339 EL
Stad Ugchelen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Bel dan Marjon Euverman (teamleider), Tel. 06- 25 64 39 76.
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 30-11-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 16-12-2021
Nummer 72029

Leger des Heils regio Oost

Op onze locatie De MeerZorg ondersteunen wij onze cliënten op de verschillende deelgebieden van de zorg, zoals verslavingszorg, verpleging, revalidatie, respijtzorg en palliatieve/terminale zorg. Onze doelgroep is heel divers en kampt met de lichamelijke en psychische effecten van verslaving, gecombineerd met aanvullende problematieken. Wij geven ondersteuning op de verschillende deelgebieden van de zorg, zoals verslavingszorg, verpleging, revalidatie, respijtzorg en palliatieve/terminale zorg. Naast onze eerstelijns verpleging zijn er appartementen voor langdurige zorg.

Meer over Leger des Heils regio Oost