Wondverpleegkundige
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Functieomschrijving

Ben jij wondverpleegkundige en vind jij het een uitdaging om je naast gespecialiseerde wondzorg bezig te houden met het opzetten, implementeren en borgen van een intern wond- en decubitusbeleid? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Door een toename van de complexiteit van wondzorg is er de behoefte ontstaan aan een gespecialiseerde wondverpleegkundige. Je behandelt complexe wonden, signaleert tijdig complicaties en je bewaakt de continuïteit en borging van de kwaliteit van de wondbehandeling binnen ZGIJV. Ook geef je advies, klinische lessen en instructies om de kennis en vaardigheden van je collega's en samenwerkingspartners nog meer te vergroten.

 

Omdat de functie van wondverpleegkundige nieuw is voor Zonnehuisgroep IJssel-Vecht heb je een belangrijke rol in het opzetten van deze functie binnen de organisatie. Je zorgt er voor dat je zichtbaar bent binnen de organisatie en dat de mogelijkheden van de wondverpleging zodanig worden ingebed, dat doorverwijzing naar en behandeling van bewoners optimaal verloopt. Een deel van je tijd zul je daarom in het eerste jaar bezig zijn met het opstellen van het wond- en decubitusbeleid binnen ZGIJV.

Functie eisen

Dit ben jij

Jouw werkervaring en jouw persoonlijke kwaliteiten maken dat jij weet welke waarde jij met jouw specialisme kan toevoegen binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Naast jouw competenties; klantgericht, zelfstandig, netwerken en empathie beschik je over;

 

  • een afgeronde opleiding verpleegkundige, aangevuld met de opleiding tot wondverpleegkundige;
  • een BIG-registratie
  • recente werk- of stage ervaring als wondverpleegkundige, (wondverpleegkundigen in opleiding worden ook van harte uitgenodigd om te reageren!;)
  • een rijbewijs en eigen vervoer, in verband met het reizen tussen de verschillende locaties.

Inschaling

Dit bieden wij

Je krijgt de kans en ruimte om de voor ons nieuwe functie van wondverpleegkundige optimaal vorm te geven! Wij zijn een organisatie die volop in beweging is en open staat voor vernieuwing en verdere ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf ook kan blijven ontwikkelen en wij helpen jou daar graag bij.

 

Wij bieden een vast dienstverband voor 16 – 32 uur per week. De invulling van de 32 uur wordt bepaald aan de hand van de reacties en de wensen van de sollicitanten.

Het salaris is conform cao VVT en is voorlopig ingeschaald FWG 50, in afwachting van de definitieve functiewaardering. Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en profiteer je van aantrekkelijke opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Bijzonderheden

Voor vragen over de procedure kan er contact opgenomen worden met de recruiters (Gerline Zwama of Sietske Visser) via 06-83131109, voor inhoudelijke vragen kan er contact opgenomen worden met Linda Hak (HBO-V i.o ) via l.hak@zgijv.nl

 

Interesse: klik dan op de knop “solliciteer” en stuur je motivatiebrief + cv voor 9 maart aanstaande. De gesprekken worden gevoerd op donderdag 12 maart. We kijken uit naar je reactie!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Locatie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht in Zwolle
Postcode 8032DZ
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 14-02-2020
Ingangsdatum 14-2-2020
Reageer voor 09-03-2020
Nummer 51396
Doorsturen Bekijk PDF

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met indicatie V&V zorg. Vanuit onze Christelijke grondslag is het de intentie en ambitie om vanuit de identiteit van de cliënt kwaliteit van zorg te bieden. Cliënten komen tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een groep van zorglocaties, actief met vier locaties in Zwolle (de Esdoorn, de Molenhof, de Riethorst en het Zonnehuis) en een locatie in Ommen (de Hoekstee). Aanvullend heeft de organisatie zich gespecialiseerd in het bieden van thuiszorg in de woonzorgzones rondom de locaties. Vanuit het behandelcentrum wordt professionele zorg geleverd op alle locaties. De locaties hebben gemeen dat dezelfde hartelijkheid wordt gedeeld. Waar soortgelijke doelen worden nagestreefd. Waar elk mens er toe doet.

Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht