Woon- Welzijnsassistent / medewerker huiskamer, Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Maak jij graag écht contact met onze bewoners?
 • Heb jij een positieve instelling en een gezellige dosis humor?
 • Wil jij graag het verschil maken?

Dan willen we jou graag toevoegen aan ons team!

Voor onze locatie De Stoevelaar in Goor zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Bij ons wonen cliënten met verschillende geheugenproblemen. Ze wonen in kleinschalige woonconcepten. Wij vinden het erg belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren voor onze cliënten. Als Woon-welzijnsassistent heb je hier een heel belangrijke rol in. Door jouw aanwezigheid kunnen ze op een rustige en gezellige manier genieten van een fijn ontbijt en kopje koffie, óf juist een heerlijke avondmaaltijd. Als woon- welzijnsassistent op de Stoevelaar sta je opgesteld voor de ochtenddienst (van 07.30 uur tot 10.30 uur) of de avonddienst van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Wanneer je de ochtenddienst draait zorg je voor het ontbijt, een kopje koffie en een gezellig praatje met de bewoners. De twee huiskamers, De korenbloem en De Klaproos, zijn geschakeld waardoor je bij beide overzicht moet houden. Tijdens de avonddienst zorg je voor een gedekte tafel en schep je het eten op voor de bewoners. Zij waarderen jouw hulp ontzettend! Na het eten is er soms ruimte voor het uitvoeren van een activiteit met de bewoners, een spelletje of een praatje. Ook voor ondersteunende huishoudelijke werkzaamheden draai jij je hand niet om!

Doordat we veel met studenten werken, is het fijn dat je flexibel ingepland kunt worden. De meeste diensten voor jou zullen de ochtenddiensten zijn. Maar het is ook belangrijk dat je in de avond kunt werken.

Wie ben jij?

 • Je houdt van een praatje en weet écht contact te maken met anderen 
 • Je bent enthousiast over de zorg 
 • Je bent flexibel inzetbaar!
 • Je weet van aanpakken 
 • Je werkt graag samen in een team 
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken 
 • Je hebt humor en een dag niet gelachten is een dag niet geleefd bij jou. 

Je vindt bij ons:

 • Enthousiaste, betrokken, gezellige en gedreven collega’s! 
 • Goede begeleiding tijdens je werk. 
 • De mogelijkheden om je verder op te leiden binnen de zorg 
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onze vacature website:  https://www.werkenbijcarintreggeland.nl/portal-over-het-bedrijf/carintreggeland-vacatures 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Irma van Middendorp Email: i.vanmiddendorp-overbeek@carintreggeland.nl

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 6
Uren tot 6
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 22-07-2021
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 70046

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland