Woon-welzijnsassistent, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 
 • Wil jij écht van waardevolle betekenis zijn voor onze cliënten?
 • Vind jij een prettige en schone leefomgeving van onze ouderen net zo belangrijk?
 • En ben jij sociaal en een luisterend oor voor onze cliënten?

Is jouw antwoord ja? Dan komen we graag met jou in contact!

Voor onze locatie Eugeria in Almelo zijn we op zoek naar een enthousiaste en sociale collega! Met veel liefde draag jij als Woonwelzijnsassistent zorg voor onze cliënten. Dit doe jij door ze elke dag een frisse en schone leefomgeving te bieden. In jouw functie zorg je ervoor dat de algemene ruimten en de persoonlijke kamers schoon en opgeruimd zijn. Afhankelijk van de zelfredzaamheid van onze cliënten geef je eventueel de planten water, ruim je de kamers op, maak je de bedden netjes, maak je schoon en help je ze met de afwas. Samen met de cliënt bepaal je welke werkzaamheden gedaan moeten worden.

Gedurende deze werkzaamheden vind jij het leuk om een praatje te maken met cliënten. Je bent een luisterend oor en hierdoor voelen zij zich gehoord en op hun gemak bij jou. Door jouw persoonlijkheid en aandacht zijn cliënten elke keer blij om jou te zien!

Van nature ben je iemand die sociaal is en je bent in staat om mee te denken met je collega zorgprofessionals. Je houdt van het contact met de mensen, maar houdt ook erg van orde en netheid. De diensten zijn veelal in de ochtenden, waarbij je zowel doordeweeks als in het weekend ingeroosterd kan worden. 

Wie ben jij

 • Jij wil graag van waardevolle betekenis zijn voor onze cliënten
 • Je weet van aanpakken en werkt nauwkeurig
 • Jij kan goed zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Je bent met jouw humor, vrolijkheid en jouw stralende persoonlijkheid iemand waar onze cliënten naar uitkijken 
 • Jij bent flexibel beschikbaar, ook in het weekend

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Samenwerken met je gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.345,78 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons ook minstens zo belangrijk is en onderdeel van onze visie, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega! 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! 

Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden. 

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. En dat is belangrijk! Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland? 

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link! 

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 15
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Inge Meilink, telefoonnummer: 06-20155959.
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110583

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland