Woon-welzijnsassistent, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij ook jouw steentje bijdragen in het leven van onze oudere cliënten?
 • Vind jij het leuk om contact met de cliënten te combineren met huishoudelijk werk?
 • Kun jij zelfstandig werken en weet je van aanpakken?

Dan komen we graag met jou in contact!

Voor het Reggedal in Enter zijn we op zoek naar een enthousiaste en sociale collega! Met veel liefde draag jij als woon-welzijnsassistent zorg voor onze cliënten met zowel een PG als somatische zorgvraag. Jij zorgt ervoor dat de algemene ruimtes en de appartementen van de bewoners goed schoon zijn. Jij vindt het fijn om onze cliënten te verwennen met een heerlijk ontbijtje, lekkere lunch of een gezellig kopje koffie.

Tijdens jouw werkzaamheden vind jij het leuk om een praatje te maken met bewoners. Je toont je interesse en biedt ze een luisterend oor. Hierdoor voelen je cliënten zich op hun gemak bij jou. Door jouw stralende persoonlijkheid zijn zij blij om jou weer te zien!

Je houdt van contact met mensen, maar houdt ook erg van orde en netheid, toch? Een perfecte combinatie voor deze functie. 
Samen met jou kijken we naar een prettig rooster. Jouw diensten zijn alleen overdag, je kunt denken aan bijvoorbeeld een werkdag van 08.00 uur tot 13.00 uur. Maar ook in de weekenden word je ingezet, want zorg gaat altijd door!

Wie ben jij

 • Jij steelt de show als het om schoonmaken gaat
 • Jij kan goed zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Je bent met jouw humor, vrolijkheid en jouw stralende persoonlijkheid iemand waar onze cliënten naar uitkijken 
 • Je ondersteunt graag de verzorgenden en verpleegkundigen
 • Jij bent fysiek snel en schoon, vuil verdwijnt waar jij verschijnt! 

Je vindt bij ons

 • Cliënten die wachten op jouw komst, waar jij helpt met schoonmaken en het stukje welzijn
 • Collega's die betrokken zijn en graag met jou samenwerken
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.345,78 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

.Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  
Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan? 
In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. 
Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. 
Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen! 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link!

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

We zijn ook erg trots op ons mooi filmpje van één van onze collega's, die kun je hier bekijken.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Afdelingsassistent
Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 09-11-2022
Reageer voor 16-12-2022
Nummer 115395

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland