Woon-welzijnsassistent
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een op zoek naar een leuke uitdaging in de zorg?
 • Weet je van aanpakken en ben je flexibel inzetbaar?
 • Zie je werk liggen en houd je van een schone leefomgeving?

Dan is dit iets waar jij blij van wordt!

We zoeken meerdere woon-welzijnsassistenten! Ben jij iemand die het werk ziet liggen, van aanpakken weet en goed kan schoonmaken? Lees dan snel verder! Af en toe zal er ook een leuk stukje welzijn voorbij komen. Als woon-welzijnsassistent moet je het leuk vinden om op diverse afdelingen te werken, het eten te verzorgen én ervoor te zorgen dat de huishoudelijke taken gedaan zijn. Het betreft voornamelijk werk in de ochtenden en avonden, met kans op uitbreiding.  

Onze locatie Het Woolde in Hengelo is helemaal nieuw gebouwd en sinds maart 2021 in gebruik. Wij hebben ook op deze mooie locatie diverse afdelingen. We hebben een afdeling somatiek, gedragsproblematiek/PG. Door deze mix van doelgroepen, gevraagde zorg en verschillende nationaliteiten, is het een functie waarbij echt iedere dienst anders is.
Je mag bij ons aangeven welke doelgroep je interessant vindt. Hier proberen we dan zeker rekening mee te houden. 

Ons team is enthousiast en gemotiveerd. Je wordt bij ons met open armen ontvangen.

Wie ben jij

 • Je kunt goed schoonmaken en omschrijft jezelf als een echte aanpakker!
 • Je bent zelfstandig, flexibel en enthousiast
 • Je houdt je graag aan regels en afspraken die gemaakt zijn met cliënten en familie
 • Je wordt gelukkig van een schone werkplek

Je vindt bij ons

 • Een fantastische werklocatie met veel diversiteit!
 • Een functie voor 12-24 uur per week met kans op een vast contract
 • Een team met collega’s die er samen voor gaan om er een groot succes van te maken
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15; maximaal € 2.345,78 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Het Woolde
Postcode 7555DR
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Afdelingsassistent
Huishoudelijk medewerker
Keukenassistent
Medewerker facilitair
Medewerker restaurant
Overig
Voedingsassistent
Publicatiedatum 13-09-2022
Reageer voor 15-10-2022
Nummer 113947

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland