Woonassistent / Nieuw Team / 5 uur per week
Elver

Wat ga je doen?

Vanaf 1 november 2021 starten wij met een nieuwe woning op de hoofdlocatie van Elver in Nieuw-Wehl.

Het nieuwe team is een woongroep met drie bewoners. Samen zijn wij er voor onze mannelijke bewoners van tussen de 22 - 34 jaar met een zeer complexe zorgvraag. Denk hierbij aan de begeleiding voor moeilijk verstaanbaar gedrag. De bewoners vinden het erg prettig als hun begeleider in de buurt is en wij kijken daarbij naar de vraag achter het gedrag.

Waarom hier werken?
Wij proberen binnen deze nieuwe woongroep een huiselijke werksfeer te creëren. We trekken waar het kan ook op met verschillende buurtgroepen, waarbij we samen bijvoorbeeld naar ons restaurant Banningshof (op het terrein) gaan om koffie te drinken. Om de vier weken bespreken we tijdens een vergadering de lopende zaken met elkaar. Dit gaat over de bewoners, maar ook zeker over het team. Het is een moment om aan elkaar te vragen hoe het gaat.

Wat ga je doen?
De volgende werkzaamheden kan jij verwachten:
 • Jij gaat aan de slag voor 5 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar twee ochtenden van 2,5 uur per dag. Over de dagen gaan wij graag met jou in overleg.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van onze woning. Denk hierbij aan de woonkamer, slaapkamers, keuken, gangen en badkamers. Daar waar dat kan doe je dat samen of in de nabijheid van onze bewoners.
 • Daarnaast gaan wij bij de opstart kijken naar welke extra kleine taken je met de bewoners kunt gaan doen.

Wat vragen wij van jou?
 • Je haalt plezier uit je schoonmaakwerk en voelt je verantwoordelijk voor een prettige en schone woonomgeving.
 • Je bent sociaal en vindt het leuk om contact te maken met onze bewoners (warm hart). Je bent een enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid en weet hiermee een bijdrage te leveren aan een prettige sfeer op de woning.
 • Je vindt het leuk om samen met het team de ontwikkeling naar een gewoon leven op te pakken en stelt je hierin flexibel op.
 • Je hebt praktische ervaring op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal (spreken en lezen).

Wat bieden wij jou?
 • Een functie waarbij je onderdeel uitmaakt van ons team waarbij je met jouw kennis en ervaring samen invulling geeft aan jouw taken.
 • Je werkt 5 uur per week. *Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 20 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen te volgen.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Woonassistent word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 15 tussen de €1.660,- en €2.296,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Karina Hoftijzer (khoftijzer@elver.nl) of Lieke van Halteren (lvhalteren@elver.nl).

Je hebt tot dinsdag 21 september 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.
De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 30 september 2021.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Nieuwe Woning Elver khoftijzer@elver.nl of lvhalteren@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Uren van 5
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Woonassistent
Publicatiedatum 07-09-2021
Reageer voor 21-09-2021
Nummer 70916

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver