Woonassistent - Sutfene - Lunette - Zutphen
Sutfene

Functieomschrijving

Wij hebben jou nodig!

Sutfene zet zich in om de onafhankelijkheid van kwetsbare ouderen in de gemeente Lochem en Zutphen zo goed mogelijk te ondersteunen met haar professionele zorg. Wij verlenen 24 uur per dag 7 dagen per week zorg.

Sutfene is volop in ontwikkeling. Naast het leveren van goede zorg maken we steeds meer werk van het bieden van een activerende daginvulling voor de mensen die bij ons wonen. We willen graag dat al onze bewoners de mogelijkheid hebben om buiten de eigen woning een dagbeleving te hebben die aansluit bij hun persoonlijke behoefte.

Om dat voor elkaar te krijgen zijn wij voor onze locatie de Lunette in Zutphen op zoek naar.

 Woonassistenten

Minimaal 16 uur |Totaal 2,9 FTE | bepaalde tijd | FWG 15

 We zijn nog volop bezig deze ontwikkeling vorm te geven. Daarom zijn we op zoek naar

medewerkers die met ons mee kunnen groeien!

In de eerste periode zal de invulling meer adhoc plaats vinden. We kijken samen ter plekke wat nodig is. Het leuke is dat daardoor geen dag hetzelfde is. Het is wel belangrijk dat je het leuk vindt om te improviseren als dat nodig is. Vanuit daar willen we doorgroeien naar een situatie waar er een doorlopend en stabiel aanbod van dagbelevingen is.

Heb jij het in je om met ons mee te groeien in het bieden van een leuke en activerende daginvulling voor onze bewoners?

 Als woonassistent verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van onze cliënten. Daarmee ben je een belangrijk gezicht voor de cliënt!

Je assisteert bij de bereiding en verstrekken van de maaltijden, tussendoortjes en drankjes aan de cliënt. Je begeleidt de cliënt bij verschillende activiteiten op plaatsen binnen en incidenteel buiten de locatie. Je levert een positieve bijdrage aan het woon- en leefklimaat en verricht huishoudelijke taken en betrekt daar de bewoner en diens familie zoveel mogelijk bij. Met jouw aanwezigheid draag je bij aan de veiligheid en nabijheid voor de cliënten.

Functie eisen

Wij vragen van je

Je hoeft niet te beschikken over een specifieke vooropleiding in de zorg. Wel is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst, dat je beschikt over goede contactuele eigenschappen en het leuk vindt om met ouderen om te gaan. Daarnaast is het van belang dat je cliëntgericht en zelfstandig kunt werken. Affiniteit en ervaring met het runnen van een huishouding is een pré. Je bent ook beschikbaar in avonden en weekenden.

Sutfene vindt het belangrijk hun medewerkers functioneren als zelfstandige professionals. Dit vraagt een teamgerichte houding, waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor eigen handelen, flexibel bent en kunt reflecteren op eigen gedrag. Je kunt goed samenwerken, afspraken maken en problemen oplossen.

Inschaling

Wij bieden je

  • Een afwisselende, dynamische en veeleisende baan.
  • Een enthousiast team met betrokken en kundige collega’s.
  • Een contract van minimaal 16 uur per week voor de duur van een jaar.
  • Een salaris in FWG 15 volgens de cao-VVT.
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je hebt belangstelling

Hebben wij je interesse en enthousiasme voor deze functie van woonassistent gewekt? Daar zijn wij blij mee! Graag zien wij je motivatiebrief en CV digitaal binnenkomen via ZorgSelect voor 19 juni a.s. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met een van onze coördinatoren Activiteiten en Welzijn: Annette Zwaaij, 06-10168921 of Karin Willemsen, 06-10726919

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern uitgezet.

Type Vacature
Organisatie Sutfene
Locatie Sutfene, Zorghuis de Lunette, Zutphen
Postcode 7200AG
Stad Zutphen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 05-06-2019
Reageer voor 19-06-2019
Ingangsdatum 05-06-2019
Nummer 46350
Doorsturen Bekijk PDF

Sutfene

Sutfene biedt een uitgebreid scala aan woon-, welzijn- en zorgdiensten. Variërend een consultatiebureau voor ouderen, eigentijdse woonvormen, tot specialistische behandeling en thuiszorg. Sutfene heeft locaties en steunpunten in de regio Zutphen. Wij gaan uit van de wensen, gewoontes en gebruiken van onze cliënten. Betrouwbaar, kristalhelder en toegankelijk verwoorden als kernwaarden de wijze waarop we dit doen.

Meer over Sutfene