Woonassistent / Wendakker 5 / 12 uur
Elver

Wat ga je doen?

Op Wendakker 5 wonen 2 dames en 4 heren in de leeftijd van 56 tot 66 jaar. Binnen Wendakker 5 nemen 4 bewoners deel aan de dagbeleving en 2 bewoners gaan naar de dagbesteding. Dagbeleving houdt in dat de bewoners niet meer naar een dagbestedingsgroep gaan, maar dat wij samen met hen de dag beleven op de groep. Voor hen een zo gewoon mogelijk leven waar de regie zoveel mogelijk bij de bewoner ligt. Een aantal bewoners functioneren verstandelijk op een laag niveau. Bij enkele bewoners speelt het ouder worden en de daarbij komende zorgvraag een grote rol. Voor deze bewoners is het van belang dat zij zoveel mogelijk worden gestimuleerd in het uitvoeren van de handelingen die zij nog kunnen. Daarnaast zitten er 2 bewoners die in mindere mate intensieve verzorging nodig hebben, maar waar de begeleidingsvraag gedurende de dag groter is.

Waarom hier werken?
Binnen deze functie maak jij onderdeel uit van ons team en kan jij met jouw kennis en ervaring samen invulling geven aan jouw taken.

Wat ga je doen?
De volgende werkzaamheden kan jij verwachten:
 • Jij gaat aan de slag voor 12 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar de ochtenden van 3 uur per dag (uren en dagen in overleg).
 • Jij bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van onze woning. Denk hierbij aan de woonkamer, slaapkamers, keuken, gangen en badkamers. Daar waar dat kan doe je dat samen of in de nabijheid van onze bewoners.
 • HACCP lijst invullen (denk hierbij aan het controleren van de temperatuur van de koelkast en diepvries).

Wat vragen wij van jou?
 • Je haalt plezier uit je schoonmaakwerk en voelt je verantwoordelijk voor een prettige en schone woonomgeving.
 • Een warm hart voor onze bewoners.
 • Je bent sociaal en vindt het leuk om contact te maken met onze bewoners.
 • Je bent een enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid en weet hiermee een bijdrage te leveren aan een prettige sfeer op de woning.
 • Je vindt het leuk om samen met ons team de ontwikkeling naar een gewoon leven op te pakken en stelt je hierin flexibel op.
 • Praktische ervaring op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?
 • Je werkt 12 uur per week.
*Uren zijn in overleg met het Flexbureau aan te vullen tot 20 uur per week (wij leggen je graag uit hoe dit precies werkt).
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen te volgen.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Woonassistent word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 15 tussen de €1.660,- en €2.296,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Wendakker 5 via wendakker5@elver.nl of 0314-696916.

Je hebt tot donderdag 17 juni 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.
De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 23 juni 2021.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Wendakker 5
wendakker5@elver.nl
0314-696916

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Woonassistent
Publicatiedatum 03-06-2021
Reageer voor 17-06-2021
Nummer 68734

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver