WOONASSISTENT (COHORTAFDELING)
Liberein

Werken in het oog van de storm

Op diverse locaties hebben wij cohort afdelingen geopend waar tijdelijk cliënten wonen die besmet zijn met Covid-19.  Om het zorgpersoneel zoveel mogelijk te ondersteunen zijn wij op zoek naar meerdere Woonassistent(en), voor gemiddeld 24 uur per week.

Pak je ruimte!

In deze functie heb jij een belangrijk rol in de huiskamer en heb je aandacht voor de cliënten. In de keuken van de huiskamer maak jij het eten en drinken voor de cliënten klaar. Je verstrekt de maaltijden en draagt bij aan een positieve maaltijdbeleving bij de cliënten. Na de maaltijd zorg jij dat de keuken en huiskamer weer ‘spic en span’ is. Tussen de maaltijden door ben je facilitair ondersteunend aan het team en/of onderneem je activiteiten met de cliënten. Omdat je op een cohort afdeling werkt met cliënten met Covid-19 ben je aan het werk met persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit vind je geen probleem. Ook sta jij je ‘mannetje’ om deze cliënten op een veilige en hart-verwarmende wijze te helpen. Het persoonlijke contact met de cliënten maakt het werk als woonassistent bij Liberein zo leuk!

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma niveau 2;
  • Je bent spontaan en je hebt een warme persoonlijkheid;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent een teamplayer, waarbij het geven en ontvangen van feedback, de sfeer en teamgeest ook voor jou belangrijk zijn;
  • Je bent flexibel inzetbaar in ochtend, avond en weekend diensten tussen 08.00 – 20.00 uur.
  • Het werken met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondmasker en handschoenen vind je geen probleem;
  • Het hebben van ervaring in de zorg en omgang met ouderen is een pré.

Inschaling

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG schaal 15 (minimaal € 1.647,82 – maximaal € 2.205,77).

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Type Werkplein
Intern nummer 2020-167
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 16-10-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-10-2020
Nummer 55454
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein

Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein