woonbegeleider/ verpleegkundige in Aalten
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving


Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook in het bezit van een mbo verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige niveau 4. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen en heb je affiniteit met PG? Werk je vanuit innerlijke rust en heb je een groot hart voor de cliënten? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op? En stimuleer je zelfredzaamheid en zorg je voor een veilige en geborgen omgeving? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder. 

Wij zijn Marga Klompé, een grote ouderenzorgorganisatie met 14 locaties en thuiszorg in de Oost-Achterhoek met ongeveer 2200 collega’s. Samen met onze vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten en voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn.

Groepswonen Beth San bestaat uit meerdere woningen van 6 cliënten. (Beginnend) Dementerende cliënten ontvangen 24 uur per dag ondersteuning in een huiselijke sfeer. Het gewone en vertrouwde van het dagelijks leven staat daarbij voorop en er wordt gewerkt volgens de principes van belevingsgerichte zorg.

Inschaling

• Verzorgende IG of Verpleegkundige, arbeidsduur in overleg
• CAO VVT FWG 35 voor woonbegeleider (€ 2199, 49 - € 3.025,81) en FWG 45 voor verpleegkundige (€ 2.495,33 - € 3.575,63)
• 8% vakantiegeld, en 8,33% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan met Sandra Veerbeek (regiomanager) via tel. 06-23400787 of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected].

 

Dan drinken we graag een kopje koffie met je tijdens een kennismaking. Stuur je sollicitatie voor 3 april a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton.
Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 449
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Beth San
Postcode 7121EG
Stad Aalten
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-02-2023
Reageer voor 03-04-2023
Ingangsdatum 22-02-2023
Nummer 118039

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)