Woonbegeleider/ verzorgende IG op Talma in Laren
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, zonnestraal! Heb je een momentje?

Op de locatie ’t Talma in Laren zijn 2 functies beschikbaar, ook één voor jou! Lijkt het jou leuk om de bewoners te ondersteunen in hun zelfstandigheid en zo bij te dragen aan het welzijn? We heten je graag welkom, zolang je een diploma hebt. Natuurlijk zijn diploma's belangrijk, maar wat wij nog veel belangrijker vinden is jouw enthousiasme. Je bent samen verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de bewoners op locatie ‘t Talma. Als woonbegeleider/verzorgende ben je verantwoordelijk voor een groep van acht bewoners . Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je verzorgt en begeleidt de bewoners door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan. Je zorgt ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van de bewoner en hebt contact met de collega’s voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt hierbij ondersteuning van een regiomanager.

Wil jij eerst meer weten of de sfeer proeven op onze locatie? Wij vertellen je graag meer over het werken op locatie ’t Talma. Wie weet ben jij zo enthousiast geworden en word jij onze nieuwe collega!

Functie eisen

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor bewoners. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Midden in het centrum van Laren staat ’t Talma. Vanuit deze kleine locatie verzorgen wij 24 bewoners en werken wij elke dag aan de kwaliteit van leven van onze bewoners; Ten eerste door de behoefte van onze bewoners in de praktijk te brengen door persoonlijke, belevingsgerichte zorg. Wij kennen onze bewoners écht. Ten tweede komt dit tot uiting door de tuin en het gebouw, de huiskamers zijn ingericht in de stijl van de jaren ’70 en herinneren aan het Laren van vroeger. Naar het Laren van nu is een uitstapje snel gemaakt. Steeds zijn we in ontwikkeling over de wijze waarop welzijn, maar natuurlijk ook zorg en behandeling worden georganiseerd. Daarbij betrekken we bewoners en hun familie en hebben wij jouw enthousiasme hard nodig.

Inschaling

• 2 woonbegeleiders / verzorgenden IG voor 24 uur per week
• contract onbepaalde tijd; doelgroep: team 1 (somatiek) en team 2 (PG)
• flexibel inzetbaar (dag, avond en nacht) en flexibel in het werken op verschillende huiskamers waarbij je wel aan één huiskamer gekoppeld bent
• diploma verzorgende IG of gelijkwaardig
• CAO VVT FWG 35 € 2266,- € 3.025,
• 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering • fijne extra’s, zoals: - een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet - korting bij sportscholen - collectieve zorgverzekering - arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan even met Marco Jong via 06-57 99 88 25 of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06- 82 00 59 70 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Type Vacature
Intern nummer 453
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompe, locatie 't Talma in Laren
Postcode 7245AT
Stad Laren
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 02-03-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 02-03-2023
Nummer 118230

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)