Twee Ondersteunend Woonbegeleiders, Raalte
RIBW Overijssel

RIBW Groep Overijssel biedt gespecialiseerde begeleiding aan mensen die psychisch kwetsbaar zijn en hun netwerk.

Ben jij er voor de cliënt wanneer dat nodig is? Wil jij werken in een organisatie waarin je de ruimte krijgt om jouw vakmanschap en talenten in te zetten? Dan leren we je graag kennen!

Bekijk de functie eisen op onze website.

Jouw arbeidsvoorwaarden vallen onder de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris is afhankelijk van je werkervaring. Klik op solliciteren voor meer informatie.

Type Werkplein
Intern nummer 1111
Organisatie RIBW Overijssel
Locatie Raalte (gemeente)
Postcode 8103PH
Stad Raalte
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 01-02-2022
Ingangsdatum 14-01-2022
Nummer 73937

RIBW Overijssel

De RIBW Overijssel levert in Overijssel maatschappelijk georiënteerde en betrouwbare zorg aan mensen met een beperking als gevolg van psychiatrische en/of psychosociale problemen. Zij worden ondersteund en begeleid op het gebied van wonen, werken en welzijn, zodat ze hun dagelijks leven zo veel mogelijk zelf vorm kunnen geven. Bij de begeleiding gaan wij uit van de wensen en mogelijkheden van de cliënt en bieden wij ondersteuning daar waar de cliënt woont, werkt, leert en recreëert. Onze organisatie heeft locaties overal in Overijssel en telt ruim 800 medewerkers. Het Centraal Bureau is gevestigd in Zwolle. De RIBW Overijssel is verplicht om van nieuwe medewerkers, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

Meer over RIBW Overijssel