Woonbegeleider Arnhem
Leger des Heils regio Oost

Functieomschrijving

Ben jij de woonbegeleider waar onze (jong)volwassen deelnemers bij terecht kunnen met hun vragen? Weet jij naast hen te staan en hen verder te helpen in hun groei naar zelfstandigheid?

Kom dan ons team versterken! We hebben een baan voor 32 uur per week. Heb jij interesse, maar voorkeur voor meer of minder uren, reageer dan ook. We overleggen tijdens de sollicitatiegesprekken de mogelijkheden.

Wat ga je doen

Als Woonbegeleider heb je bij Vast & Verder een afwisselende job en weet je in een goede sfeer een band op te bouwen met de deelnemers. Ze kunnen bij jou terecht met hun vragen. Je hebt een  ondersteunende rol om hen zo goed mogelijk zelfstandig te laten deelnemen aan de maatschappij. Jouw inzet is krachtig en herstelgericht. Je stimuleert de deelnemers om vorm en inhoud te geven aan hun leerdoelen en het dragen van verantwoordelijkheid. Je staat naast hen en weet indien nodig extra hulpbronnen in te schakelen.

Functie eisen

We maken graag kennis met jou als jij de Woonbegeleider bent die

 • een afgeronde MBO-4 opleiding heeft (SPW, Begeleider Specifieke doelgroepen, MMZ, etc.) of een afgeronde HBO Social Work
 • bij voorkeur werkervaring heeft opgedaan met de doelgroep
 • stevig in zijn schoenen staat en niet terugdeinst voor onaangepast gedrag
 • natuurlijk gezag heeft en het vermogen samen te werken met verschillende partijen
 • de kunst bezit om te balanceren tussen relatie en regels en sociaal sterk is
 • een christelijke geloofsovertuiging heeft en de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kan onderschrijven.

 

Inschaling

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie binnen een deskundig team bij Vast & Verder te Arnhem.


Daarnaast bieden wij je:

 • een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving
 • een goed salaris conform CAO Sociaal Werk, schaal 6 (afhankelijk van opleiding en ervaring min. € 2.348,= en max. € 3.361,= bruto per maand obv 36 uur per week)
 • een contract voor een jaar met de intentie deze om te zetten naar een vast contract
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opname in het pensioenfonds (PFZW), een loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid) en keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%)
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een professioneel team
 • 170 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd
 • een passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie gericht op jouw werkgebied

 

Bijzonderheden

Afdelingsinformatie Vast & Verder Arnhem

Vast & Verder is een woonvoorziening waar (jong)volwassenen (vanaf 18 jaar) worden begeleid in herstel van het gewone leven. Stap voor stap begeleiden we hen in woonvaardigheden, sociale vaardigheden en het omgaan met verslavingsproblemen en schulden.

 

Vast & Verder bestaat uit een team van 9 gemotiveerde medewerkers, waarvan 5 Persoonlijk begeleiders en 4 Woonbegeleiders. Het mooie van het werk binnen Vast & Verder is dat we de deelnemers zien groeien op meerdere leefgebieden en dat ze op eigen kracht weer vertrekken en meestal een eigen woning hebben met of zonder ambulante begeleiding.

De problematieken die vaak voorkomen is verslaving, gedragsstoornis en of in aanraking zijn geweest

met Justitie.

 

Over het Leger des Heils regio Oost

Als Leger des Heils Oost helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij. Onze 650 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg en verslavingszorg.

Wil je meer weten over het Leger des Heils neem dan eens een kijkje op www.legerdesheils.nl of www.legerdesheils.nl/oost

 

Interesse en contact

Zin om aan de slag te gaan? Laat het ons weten! Reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op https://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/woonbegeleider-arnhem-v156845

De vacature sluit zodra we dé kandidaat gevonden hebben die ons team kan komen versterken.

Heb je vragen over de functie of afdeling? Teamleider Jan Achterberg zal ze graag beantwoorden (tel. 06-109 277 51). Heb je vragen over de procedure? Bel Marja Hartkamp, Recruiter regio Oost (tel. 06-12407703).

Ter info:

 • Conform het Werving en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

 

Acquisitie nav deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 02-2022
Organisatie Leger des Heils regio Oost
Locatie Vast en Verder Arnhem
Postcode 6835 MG
Stad Arnhem
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jan Achterberg (teamleider), tel. 06-109 277 51
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Pedagogisch medewerker
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 11-01-2022
Ingangsdatum evt. eerder is mogelijk
Reageer voor 30-01-2022
Nummer 107076

Leger des Heils regio Oost

Vast & Verder is een woonvoorziening waar (jong)volwassenen (vanaf 18 jaar) worden begeleid in herstel van het gewone leven. Stap voor stap begeleiden we hen in woonvaardigheden, sociale vaardigheden en het omgaan met verslavingsproblemen en schulden

Meer over Leger des Heils regio Oost