Ambulant begeleider Barnte/Perronpad
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE AMBULANT BEGELEIDER BARNTE/PERRONPAD 

Voor het team Barnte/Perronpad zijn wij ter vervanging van zwangerschapsverlof op zoek naar een ambulant begeleider. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd, waar je tot eind maart 2023 gaat werken bij Barnte/Perronpad, ter vervanging van zwangerschapsverlof. Mocht er op deze locatie geen mogelijkheid tot verlenging zijn, dan ga je elders binnen De Passerel aan de slag. Over het aantal uur gaan we graag met je in overleg.  

Aandacht voor de cliënt
Op Barnte/Perronpad wonen cliënten met een licht verstandelijke beperking waar 24-uurs ondersteuning geboden wordt. Naast de 24-uurs ondersteuning biedt het team ook ambulante ondersteuning (WMO).

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Als ambulant begeleider lever je een bijdrage aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning te bieden bij vraagstukken die de cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen. Je bent in staat om de uitgezette lijnen praktisch uit te voeren en het accent van je begeleiding is gericht op de ontwikkeling en/of instandhouding van vaardigheden van de cliënten.

Daarnaast ondersteun je in het leven van alledag en je creëert duidelijkheid en overzicht.

Tevens ondersteun je bij lichte huishoudelijk werk en bij het vinden van een passende daginvulling. Je draagt bij aan de kwaliteit van leven van de cliënt naar inzicht en de behoefte van de cliënt. Samen met je collega’s heb je een signalerende rol.

Ook bied je ondersteuning bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënt, waarbij je een belangrijke schakel bent tussen het sociaal en professioneel netwerk. Je verricht teamwerkzaamheden in het kader van een zelfregulerend team.

Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je:

 

 • een mbo-diploma op niveau 3;
 • het vermogen om snel te schakelen en met daadkracht te handelen;
 • een flexibele werkinstelling en ben je bereid om volgens rooster te werken in wisselende diensten en onregelmatige werktijden (inclusief slaapdiensten) en ook in het weekend.

 

Aandacht voor elkaar

Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als ambulant begeleider bij De Passerel:

 • een salaris tussen de € 2.236 en € 3.154 (FWG schaal 40), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool;
 • een dienstverband voor onbepaalde tijd (waar je tot eind maart 2023 gaat werken bij Barnte/Perronpad, ter vervanging van zwangerschapsverlof. Mocht er op deze locatie geen mogelijkheid tot verlenging zijn, dan ga je elders binnen De Passerel aan de slag).

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door op de oranje button ‘Direct reageren’ te klikken en voeg je motivatiebrief en cv toe.

Het vacaturenummer is 022-67.

Heb je vragen over deze functie? Bel of WhatsApp met Joyce Jansen op 06-11951367 of met Laura Huis in ’t Veld op 06-24325313.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt.
In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Ook vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 022-67
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Voorst
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 06-07-2022
Reageer voor 08-09-2022
Ingangsdatum 06-07-2022
Nummer 112295
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel