Woonbegeleider de Bloemenhof
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDER BLOEMENHOF M/V

Voor het team De Bloemenhof zijn wij op zoek naar een woonbegeleider voor gemiddeld 24 uur per week.

Waar

Op De Bloemenhof wonen cliënten met een lichamelijke en verstandelijke beperking waar 24-uurs ondersteuning geboden wordt. Ten aanzien van ADL hebben cliënten veelal hulp of overname nodig. Naast de 24-uurs ondersteuning worden er op het wijksteunpunt werkzaamheden verricht.

Wat ga je doen

Je levert een bijdrage aan de uitvoering van individuele persoonlijke plannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten in het dagelijks leven, bij vraagstukken die de cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen en bij de uitvoering van ontspannende activiteiten. Je bent in staat om de uitgezette lijnen praktisch uit te voeren. Daarnaast organiseer en verricht je lichte huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten.

Samen met cliënten draag je zorg voor een goed leefklimaat en binnen het team heb je een signalerende rol. Ook bied je ondersteuning bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van een zelfregulerend team.

Functie eisen

We zoeken iemand die

  • beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau 3;
  • affiniteit heeft met de doelgroep;
  • cliënten ondersteunt waar mogelijk bij het maken van hun eigen keuze;
  • in staat is tot het versterken van de eigen kracht van de cliënt;
  • stevig in zijn schoenen staat;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • in staat is te reflecteren op eigen handelen en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen heeft;
  • een flexibele werkinstelling heeft en bereid is om volgens rooster te werken in wisselende diensten en onregelmatige werktijden, ook in het weekend.

Inschaling

Wat bieden wij

Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. In ons zelfregulerend team werk je nauw samen met enthousiaste collega’s en kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten.

De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg. Inschaling geschiedt volgens FWG 3.0 in functiegroep 30.

Bijzonderheden

Goed om te weten

Voor vragen kun je contact opnemen Saskia van Dijk (persoonlijk begeleider) op06-52560684 of met Rick Jager (woonbegeleider) op 06-43107641. 

De gesprekken vinden plaats op 7 en 9 mei 2019. 

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Wij vragen bij indiensttreding om een actuele verklaring omtrent gedrag (VOG).

Solliciteren

Wil jij jouw kwaliteiten binnen De Passerel inzetten en wil jij onderdeel worden van dit team? Motiveer dan waarom en stuur je brief met motivatie en CV uiterlijk op 30 april 2019, onder vermelding van vacaturenummer 019-27, naar: saskia.vandijk@de-passerel.nl

Type Vacature
Intern nummer 019-27
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7311 AK
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Woonbegeleider
Publicatiedatum 08-04-2019
Reageer voor 30-04-2019
Ingangsdatum 08-04-2019
Nummer 45005
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

De Passerel biedt met 470 medewerkers zorg aan bijna 1000 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven. We bouwen verder op de fundamenten van vroeger. De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. De samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, is essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten namelijk duidelijk maken. Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan dagbesteding, woon- en werklocaties. Wij bieden onze zorg verspreid over de hele regio aan. Zowel in speciale voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra.

Meer over Stichting De Passerel