Woonbegeleider De Bloemenhof
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDER DE BLOEMENHOF 

‘Wij zorgen elke dag voor een gezellig en warm thuis
voor onze cliënten’. Help jij ons mee?

Voor woonvorm De Bloemenhof zijn wij op zoek naar een woonbegeleider voor minimaal 20 uur in de week. Wil je liever meer uren werken? We gaan graag met je in overleg.

Aandacht voor de cliënt
Binnen woonvorm de Bloemenhof geven we vorm aan een veilig en fijn thuis voor een groep van 15 ouder wordende en zeer diverse bewoners met een verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek. Je kan en mag het hier als bewoner jezelf zijn, het bieden van kwalitatief goede zorg staat voorop!

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Jij versterkt het team van De Bloemenhof door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten, ADL; zoals wassen, aankleden en toiletgang, bij vraagstukken die de cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen en bij de uitvoering van ontspannende activiteiten.

Jouw begeleiding is gericht op de ontwikkeling en/of het in stand houden van vaardigheden van de cliënt. Je observeert en signaleert wat de cliënten nodig hebben en bent in staat rust en duidelijkheid te bieden. In deze functie heb je een ondersteunende rol bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Daarnaast verricht je teamtaken binnen een zelfregulerend team.

Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren en je biedt rust en duidelijkheid naar de cliënten. Daarnaast heb je:

 • heb je een mbo-diploma op niveau 3;
 • ervaring met de doelgroep.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou

Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als woonbegeleider bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • een salaris tussen de € 2.110 en € 3.009 (FWG schaal 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.
 • bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien;
 • een locatie met veel variatie waar je trots op kunt zijn!

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door op de oranje button 'solliciteren' te klikken en voeg je cv toe.
Het vacaturenummer is 022-74.

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Karine Gruijters op nummer 06-30279212.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden. Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-74
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 12-08-2022
Reageer voor 12-10-2022
Ingangsdatum 12-08-2022
Nummer 113274
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel