Woonbegeleider Geode A
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDER M/V
GEODE A

Voor ons team Geode A zoeken wij voor de periode van juni tot en met oktober 2021 een woonbegeleider voor gemiddeld 24 uur per week.

Deze functie is voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband (minder contracturen).

Waar
Binnen Woonvorm Geode A geven wij vorm aan een veilig thuis voor een groep jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar. Deze jongeren en jongvolwassenen hebben ernstig meervoudige beperkingen en zijn veelal rolstoelafhankelijk. De meeste dagelijkse zelfzorg zoals eten, drinken en lichamelijke hygiëne verrichten wij als hun begeleiders, daarbij kijkend naar wat de jongere hierin zelf kan. Hierin wordt nauw samengewerkt met hun ouders. Binnen de gehele woonvorm Geode wordt er integraal samengewerkt.

Wat ga je doen
Je geeft ondersteuning en begeleiding bij activiteiten in het dagelijks leven van deze jongeren, bij de uitvoering van recreatieve/ontspannende activiteiten, bij het behalen van persoonlijke doelen en bij de ADL. Je verricht enkele verpleegtechnische handelingen zoals het geven van sondevoeding en medicatie via de peg, het legen van katheters (wij brengen niet zelf de katheters aan) en incidenteel vernevelen. Je draagt samen met collega’s en de jongeren zorg voor een veilige en stabiele leefomgeving, waarbij we gebruik maken van de LACCS methode. Binnen het team heb je een signalerende rol en beantwoord je vragen van ouders over de dagelijkse gang van zaken en rapporteer je. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van de persoonlijke plannen en je bent in staat om de uitgezette lijnen praktisch uit te voeren. Tevens verricht je teamwerkzaamheden in een zelfregulerend team.

Functie eisen

We zoeken iemand die

 • een relevante opleiding op minimaal MBO-3 niveau heeft;
 • ervaring/affiniteit heeft met de doelgroep;
 • cliënten ondersteunt waar mogelijk bij het maken van hun eigen keuze;
 • stevig in de schoenen staat.

Verder vragen we van je dat je

 • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
 • een positieve houding en relativeringsvermogen hebt;
 • in staat bent te reflecteren op eigen handelen en kan omgaan met het geven en krijgen van feedback;
 • flexibel bent, omdat we wisselende diensten hebben.

Inschaling

Wat bieden wij
Uiteraard krijg je een inwerkprogramma en de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. In ons zelfregulerend team werk je nauw samen met enthousiaste collega’s en kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten. 

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.

Bijzonderheden

Goed om te weten
Voor vragen kun je contact opnemen met Denise de Jong (teamcoördinator) op 06-41627392

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

Solliciteren
Wil jij jouw kwaliteiten binnen De Passerel inzetten en wil jij onderdeel worden van dit team? Reageer dan door je brief met motivatie en te versturen, onder vermelding van vacaturenummer 021-41 naar: personeelenopleidingen@de-passerel.nl  

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 021-41
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst.
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 28-05-2021
Reageer voor 30-06-2021
Ingangsdatum 28-05-2021
Nummer 68551
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel