Woonbegeleider Geode A
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDER GEODE A

Voor ons team Geode A zoeken wij een woonbegeleider voor gemiddeld 28 uur per week.

Aandacht voor de cliënt
Binnen Woonvorm Geode A geven wij vorm aan een veilig thuis voor een groep jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar. Deze jongeren en jongvolwassenen hebben ernstig meervoudige beperkingen en zijn veelal rolstoelafhankelijk. De meeste dagelijkse zelfzorg zoals eten, drinken en lichamelijke hygiëne verrichten wij als hun begeleiders, daarbij kijkend naar wat de jongere hierin zelf kan. Hierin wordt nauw samengewerkt met hun ouders. Binnen de gehele woonvorm Geode wordt er integraal samengewerkt.

Aandacht voor jouw talent
Jij versterkt het team van Geode A door ondersteuning en begeleiding te bieden bij activiteiten in het dagelijks leven van deze jongeren, bij de uitvoering van recreatieve/ontspannende activiteiten, bij het behalen van persoonlijke doelen en bij de ADL. Je verricht enkele verpleegtechnische handelingen zoals het geven van sondevoeding en medicatie via de peg, het legen van katheters (wij brengen niet zelf de katheters aan) en incidenteel vernevelen. Je draagt samen met collega’s en de jongeren zorg voor een veilige en stabiele leefomgeving, waarbij we gebruik maken van de LACCS methode. Binnen het team heb je een signalerende rol en beantwoord je vragen van ouders over de dagelijkse gang van zaken en rapporteer je. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van de zorgplannen en je bent in staat om de uitgezette lijnen praktisch uit te voeren. Tevens verricht je teamwerkzaamheden in een zelfregulerend team.

Functie eisen

Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • Een mbo diploma op niveau 3;
 • minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur met de doelgroep;
 • een positieve houding en relativeringsvermogen;
 • het vermogen om snel te schakelen en met daadkracht te handelen.

Inschaling

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als woonbegeleider bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • een salaris passend bij je ervaring, binnen functieschaal 30;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelenopleidingen@de-passerel.nl. Benoem dan ook het vacaturenummer 021-77 dan weten we precies waar je voor solliciteert.

Heb je vragen over deze functie? Bel naar Geode A op nummer 055-5263510.

Vanaf 23 augustus kun je bellen of Whatsappen met Denise de Jong op 06-41627392.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 021-77
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 18-08-2021
Reageer voor 07-10-2021
Ingangsdatum 18-08-2021
Nummer 70525
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel