Woonbegeleider Geode Boven
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

Wil jij een warm thuis creëren voor onze cliënten binnen een hecht team van begeleiders? We zoeken een woonbegeleider voor onze locatie Geode Boven. Contracturen zijn in overleg en kunnen we vaststellen voor 8-20 uur.

Aandacht voor de cliënt

Als woonbegeleider lever je een bijdrage aan de uitvoering van individuele persoonlijke plannen. Je hebt daarbij kennis van groepsdynamische processen en kan daarom de onderlinge verhoudingen tussen cliënten begeleiden. Samen met de cliënten draag je zorg voor een goed woon- en leefklimaat. Je ondersteunt hen bij vraagstukken die zij in hun dagelijks leven tegenkomen. En biedt actief ondersteuning bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk. Ook organiseer, begeleid en verricht je lichte huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten. Daarnaast ben je onderdeel van een zelfsturend team en verricht je daarvoor de nodige taken.

Dit kun je doen bij woonvorm De Geode, gevestigd op loopafstand van winkelcentrum Anklaar in de wijk Zevenhuizen. De woonvorm bestaat uit twee etages en biedt woonruimte aan 22 cliënten. Op de bovenverdieping vind je Geode Boven, waar cliënten wonen met een licht verstandelijke beperking. De woonvorm heeft een zeer diverse doelgroep in de leeftijd van 26 tot 70 jaar.

Aandacht voor de cliënt

Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent

 • Een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau 3;
 • In staat zijn tot het versterken van de eigen kracht van de cliënt;
 • Je staat stevig in je schoenen en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • in staat is te reflecteren op eigen handelen en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen heeft;
 • Een flexibele werkinstelling en bereidheid om volgens rooster te werken.

Inschaling

Aandacht voor jou

Als Woonbegeleider bij De Passerel bieden we je:

 • een salaris tussen € 1.8121,00 en € 2.716,00 (schaal FWG 30), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool;
 • cliënten en collega’s die blij zijn om jou te zien;
 • een locatie met veel variatie waar je trots op kunt zijn!

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie

Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer uiterlijk op 8 december 2021. Daarna is de vacature gesloten. Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.

Hoe? Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelenopleidingen@de-passerel.nl. Benoem dan ook het vacaturenummer 021-98 dan weten we precies waar je voor solliciteert. Na jouw sollicitatie ontvang je een bericht van onze P&O-collega.

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Anja Dijkman op 06-11928983 of Mike Ruiters op 06-42518513.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 021-98
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst.
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 18-11-2021
Reageer voor 09-12-2021
Ingangsdatum 18-11-2021
Nummer 72942
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel