woonbegeleider
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met ervaring in het verlenen van ADL-zorg? Stroop jij graag de mouwen op en pak je door zonder de wensen van de bewoner uit het oog te verliezen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw rol

Je biedt zorg en begeleiding aan bewoners, volgens zorgplan. Je ondersteunt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals eten en wassen en aankleden. Samen met de zorgregisseur wordt een persoonlijk zorgplan opgesteld en worden doelen geformuleerd. Welke handelingen wil een bewoner weer zelf kunnen uitvoeren? Waar wil hij aan werken? Als team houd je samen de ontwikkelingen van de bewoner goed in de gaten en trekt, indien nodig, tijdig aan de bel.

Jouw werkplek

Jij wordt ingezet op twee van onze woonlocaties. Woonlocatie de Ark ligt op 10 minuten lopen van het centrum van Dronten. Allerlei voorzieningen liggen op loopafstand en dichtbij is een bos waar je heerlijk kunt wandelen. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 15 cliënten die bij ons wonen en 2 VPT-cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven halen. Het team bestaat uit 15 vaste collega's. Samen zijn zij steeds op zoek naar mogelijkheden en ontwikkeling voor de cliënt.

Woonlocatie Burgelstee is gelegen in de sfeervolle Hanzestad Kampen. Vanuit de woonlocatie loop je zo naar de binnenstad, de IJssel of het park bij de stadsgracht. Hier wonen 22 cliënten met aangeboren of niet-aangeboren hersenletsel. Op de locatie wordt gewerkt in twee zorgteams. Team 1 biedt voornamelijk begeleiding aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Team 2 biedt voornamelijk verpleegkundige zorg aan mensen met aangeboren hersenletsel. Samen bestaan deze twee teams uit 30 collega's.

Wat wij bieden

  • een aanstelling op basis van een invalcontract (in eerste instantie circa 3 diensten per week)
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.110,- tot maximaal €3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Wat wij vragen

  • je hebt minimaal een diploma Verzorgende IG of een diploma op mbo-niveau 3 of 4 (MMZ, SPW of Verpleegkundige)
  • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken, zoals vroege en late diensten en nacht- en weekenddiensten
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe woonbegeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met maandag 11 juli aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Daniëlle Sollie, teammanager i.o., op 06-30080554.

Meer informatie over woonlocatie de Ark bekijk je hier

Meer informatie over woonlocatie Burgelstee bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Ark in Dronten
Postcode 8251 LG
Stad Dronten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Verpleegkundige niveau 4
Begeleider niveau 4
Verzorgende niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 21-06-2022
Reageer voor 12-07-2022
Nummer 111896

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour