woonbegeleider
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met ervaring in het verlenen van ADL-zorg? Stroop jij graag de mouwen op en pak je door zonder de wensen van de bewoner uit het oog te verliezen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw rol

Je biedt zorg en begeleiding aan bewoners, volgens zorgplan. Je ondersteunt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals eten en wassen en aankleden. Samen met de zorgregisseur wordt een persoonlijk zorgplan opgesteld en worden doelen geformuleerd. Welke handelingen wil een bewoner weer zelf kunnen uitvoeren? Waar wil hij aan werken? Als team houd je samen de ontwikkelingen van de bewoner goed in de gaten en je trekt, indien nodig, tijdig aan de bel.

Jouw werkplek

Woonlocatie de Veldkei is gevestigd in een rustige omgeving nabij het centrum van Steenwijk. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 15 cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding. Het team bestaat uit 17 collega's. Samen vormen zij een gezellig team, waarbij een goede samenwerking met elkaar voorop staat.

Wat wij bieden

  • direct een vast contract voor 18-22 uur per week
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.110,- tot maximaal €3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • de mogelijkheid om op onze kosten een vervolgopleiding volgen
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

  • je hebt minimaal een diploma Verzorgende IG of een opleiding op mbo-niveau 3 of 4 (MMZ, SPW of verpleegkunde)
  • je bent bereid variabele uren en onregelmatige diensten te werken: vroege en late diensten, slaap- en weekenddiensten
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe woonbegeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen graag uiterlijk 8 juli aanstaande jouw sollicitatie.
Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Marian van der Meer, teammanager, op 06-22443376.

Meer informatie over woonlocatie de Veldkei bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures
We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Veldkei in Steenwijk
Postcode 8331 XM
Stad Steenwijk
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 22
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Verzorgende IG
Verpleegkundige niveau 4
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 21-06-2022
Reageer voor 09-07-2022
Nummer 111891

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour