woonbegeleider
InteraktContour

Kijk jij vooral naar wat er wél kan? En wil je bijdragen aan de zelfredzaamheid van cliënten met (niet-aangeboren) hersenletsel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol

Als woonbegeleider bied je zorg en begeleiding aan cliënten met (niet-aangeboren) hersenletsel. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit ADL, zoals eten, wassen en aankleden.
Verder heb je een signalerende functie, zodat de zorgregisseur met jouw input digitaal persoonlijke zorgplannen kan opstellen voor cliënten. Je kijkt samen met een cliënt wat deze weer zelf zou willen doen, denkt hierin mee en kijkt naar wat er wél mogelijk is. Je maakt alle stapjes vooruit mee omdat je voor langere tijd een van de vaste gezichten bent voor deze cliënt. 

Jouw werkplek

Jij gaat aan de slag op de gloednieuwe woonlocatie Geert de Leeuw in Enschede. Sinds oktober 2022 is deze locatie in gebruik. De 85 appartementen zijn waar nodig voorzien van de nieuwste technologische hulpmiddelen. Technologie draagt bij aan de zelfredzaamheid van cliënten en ondersteunt jou als medewerker. 
Je werkt nauw samen met andere disciplines, waaronder je collega-woonbegeleiders, locatie-assistenten, koks, teamcoördinatoren, verpleegkundigen en ondersteunende diensten.

Wat wij bieden
 • direct een vast contract voor 20-28 uur per week
 • een salaris van €2.178,- tot maximaal €3.105,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 35)
 • onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Balansverlof bij een 36-urige werkweek
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) 
 • praktijktrainingen (bv. verpleegkundige handelingen, BHV of omgaan met gedrag) 
 • fietsplan en korting op een fitnessabonnement 
 • gratis personal coaching via Resilians
 • korting op culturele uitjes via CultuurWerkt!
Wat wij vragen
 • je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of een diploma van een opleiding op mbo-niveau 3 of 4 (MMZ of SPW)
 • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.  

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding, 24-uurszorg en arbeidsre-integratie. Daarnaast bieden wij ondersteuning voor mantelzorgers in de gemeente Utrecht.  

Word jij onze nieuwe woonbegeleider?


Wil je samen met ons het verschil maken voor mensen met hersenletsel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer via de button.

Goed om te weten:
 • de vacature staat open tot en met maandag 12 juni aanstaande
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Peter van Dijk, locatiemanager, op 06 40 53 82 70.

‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Geert de Leeuw in Enschede
Postcode 7543 BL
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Verzorgende niveau 3
Verzorgende IG
Publicatiedatum 26-05-2023
Reageer voor 13-06-2023
Nummer 120363

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour