woonbegeleider
InteraktContour

Informatie

En wil jij het verschil maken voor onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol

Als woonbegeleider bied je zorg en begeleiding aan bewoners. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit ADL, zoals eten, wassen en aankleden. Verder heb je een signalerende functie, zodat de zorgregisseur met jouw input digitaal persoonlijke zorgplannen kan opstellen voor bewoners.

De grootste uitdaging op deze locatie is de intensieve ADL-zorg, omdat de bewoners veelal rolstoel gebonden zijn. Hiervoor maken we veel gebruik van (plafond)liften en andere hulpmiddelen.
Ook ben je veelvuldig bezig met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Waar dit kan zetten we technologie in, zodat bewoners zoveel mogelijk hun zelfstandigheid behouden.

Verder denk je ook mee wat betreft de woonbegeleiding. Het gaat niet alleen om gedrag, maar ook bijvoorbeeld hoe organiseer ik een tandartsbezoek, wanneer kopen we nieuwe kleren of een aanpassing in de inrichting van het appartement.

Jouw werkplek

Je gaat aan het werk op woonlocatie Kalkuur in Nunspeet. Op deze locatie wonen 18 mensen. De bewoners hebben grotendeels aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte en sommige andere bewoners hebben niet-aangeboren hersenletsel. Zij variëren in leeftijd van 31 tot 68 jaar. Alle bewoners beschikken over een eigen appartement.

Je werkt in een collegiaal team van 30 collega's die goed samenwerken en waarbij een fijne werksfeer voorop staat. Het is een gevarieerd team wat betreft leeftijden. Er werken zowel mannen als vrouwen. Samen staan ze voor het leveren van kwalitatief goede zorg.
Er zijn korte lijntjes met de teammanager. Daarnaast kun je voor overleg ook altijd bij je collega's terecht.

Wat wij bieden

 • direct een vast contract voor 24-28 uur per week
 • een salaris van €2.110,- tot maximaal €3.009,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 35)
 • onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Persoonlijk Budget Levensfase (PBL)-uren bij een 36-urige werkweek
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • praktijktrainingen (bv. verpleegkundige handelingen, BHV of omgaan met gedrag)
 • de mogelijkheid om een vervolgopleiding te doen op onze kosten
 • fietsplan en korting op een fitnessabonnement
 • gratis personal coaching via Resilians
Wat wij vragen

 • je hebt minimaal een diploma Verzorgende IG of een opleiding op mbo-niveau 3 of 4 (MMZ, SPW of verpleegkundige)
 • je hebt ervaring met het uitvoeren van algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en verpleegtechnische handelingen
 • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken
 • je hebt kennis van de NAH-doelgroep of bent bereid hier meer over te leren
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe woonbegeleider?

Wil je samen met ons het verschil maken voor mensen met hersenletsel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer via de button.

Goed om te weten:

 • de vacature staat open tot en met donderdag 15 december aanstaande
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Hanneke Maljaars, teammanager, op 06-83 98 99 93.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Kalkuur in Nunspeet
Postcode 8071 BD
Stad Nunspeet
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 17-11-2022
Reageer voor 16-12-2022
Nummer 115586

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour