Woonbegeleider jeugd
Omega Groep

De baan

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit. Nieuwsgierig naar onze visie? Kijk dan eens op www.omegagroep.nl

Voor locatie Trend in Steenwijk zoeken we een ervaren begeleider voor 24 tot 32 uur per week met een passie voor werken met jongeren. Wil jij betekenisvol zijn en toekomstperspectief bieden aan de jongeren? Lees dan snel verder.

DE BAAN
Soms kan door omstandigheden het tijdelijk verblijven in de 24-uurszorg een juiste stap zijn om weer verder te ontwikkelen in een vastgelopen situatie. Locatie Trend biedt intensieve behandeling en begeleiding aan jongeren met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedragsproblemen. Als begeleider voel je goed aan wat de jongere nodig heeft: een grapje maken, dan weer streng zijn, objectief en rechtvaardig, maar vooral vanuit respect voor de beperking en onmacht. Vanwege de complexiteit van deze doelgroep is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat, je weet goed om te gaan met de problematiek en mondigheid van de jongeren.

Jij gaat de jongeren begeleiden in het organiseren van hun dagelijkse leven, afgestemd op de persoonlijke hulpvraag vanuit het zorgplan. In samenwerking met de gedragswetenschapper en GZ-psycholoog geef je uitvoering aan het zorgplan en stelt waar nodig bij.

Binnen het team houd je van open communicatie zodat je samen kunt groeien. Door elkaar te ondersteunen en aan te vullen zorg je ervoor dat ieders kwaliteiten benut worden. 

Wij bieden:

Het betreft een dienstverband van 24 tot 32 uur per week (uren nader overeen te komen) met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (€ 2.025,- tot € 2.993,- bruto o.b.v. fulltime). Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, Persoonlijk Budget Levensfase en een aanvullende reiskostenvergoeding. Tot slot hoef je op deze locatie geen slaapdiensten te werken.

Jij:

  • Bent in het bezit van een zorggerelateerde diploma op hbo- of mbo4 niveau;
  • Hebt meerdere jaren werkervaring opgedaan binnen de jeugdhulpverlening;
  • Hebt ervaring met ASS-problematiek.

Ontmoeten

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met HR-medewerker Nynke of Jildau via 038 – 4552743.

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar [email protected] onder vermelding van 2021-42 Begeleider Steenwijk. We nemen binnen een aantal werkdagen contact met je op.  

Type Vacature
Intern nummer 2021-42
Organisatie Omega Groep
Locatie Trend
Postcode 8331 KG
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 13-01-2022
Reageer voor 28-02-2022
Nummer 107171
Doorsturen Bekijk PDF

Omega Groep

Het gaat om wie je bent Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms heb je een beetje hulp nodig. Geruststellende gedachte is dat dit voor alle mensen geldt. Wat altijd helpt is mensen in je nabijheid die het goed met je voorhebben. Bij Omega Groep staat de ontmoeting tussen mensen dan ook centraal. Deze menselijke ontmoeting is het uitganspunt van alles wat we bij Omega Groep doen. Het appèl wat de ene mens op de andere mens doet vormt de bron van onze relaties. Daarom zijn de erkenning van wat de cliënt nodig heeft om kwaliteit in zijn leven te ervaren èn de erkenning van wat de medewerker nodig heeft om daaraan een bijdrage te kunnen leveren verankerd in de visie van Omega Groep.

Meer over Omega Groep