woonbegeleider nachtdienst
InteraktContour

Informatie

Wil jij graag werken met mensen met hersenletsel en gedurende de nacht voor ze zorgen? En vind je het geen probleem om, in overleg, ook andere diensten te werken? Dan is deze vacature als woonbegeleider nachtdienst echt iets voor jou!

Jouw rol

Als woonbegeleider voor de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de zorg en veiligheid van de cliënten gedurende de nacht. Er kan een beroep op je gedaan worden bij calamiteiten, bijvoorbeeld wanneer een cliënt acute en specifieke zorg nodig heeft. Je biedt waar nodig lichamelijke verzorging (ADL), verricht voorkomende verpleegkundige handelingen en ondersteunt zoals in het zorgplan van de cliënten is opgenomen.
Je bent samen met een collega die als slaapdienst aanwezig is.

Je maakt deel uit van een team dat zorg draagt voor de ADL-zorg, de verpleegkundige zorg en begeleidingsvragen van de cliënten. Hieronder valt ook non-invasieve beademingszorg.
Je draagt bij aan een veilig leefklimaat voor onze bewoners. Je ondersteunt onze bewoners die aan rolstoel of deels aan bed gebonden zijn.

Jouw werkplek

Woonlocatie De Stuwwal in Zwolle ligt midden in een groene woonwijk, aan de rand van Hanzestad Zwolle. De Stuwwal biedt zorg en begeleiding aan bewoners in de leeftijd van ongeveer 22 tot 37 jaar met een lichamelijke en meervoudige beperking. De helft van hen heeft te kampen met een progressieve spierziekte.
Je komt te werken in een team dat bestaat uit 53 collega's. Dit zijn begeleiders, verpleegkundigen, zorgassistenten en huishoudelijk medewerkers. Binnen het team vinden we het belangrijk om elkaar te versterken en verantwoordelijkheid te nemen voor elkaar.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Wat wij bieden

  • direct een vast contract voor 16 uur per week
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg, afhankelijk van ervaring en opleiding
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • op onze kosten een vervolgopleiding volgen (zoals mbo- of hbo-verpleegkunde)
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

  • je hebt een diploma Verzorgende IG of een diploma verpleegkunde op mbo-niveau 4
  • je bent naast de nachtdiensten ook bereid te werken in andere diensten
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe woonbegeleider nachtdienst?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met donderdag 9 december aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Jenny Mannes, teamleider, op 06-21541901.

Meer informatie over locatie de Stuwwal bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Stuwwal in Zwolle
Postcode 8032 XW
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Verpleegkundige niveau 4
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 3
Nachtbegeleider
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73179

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour