woonbegeleider nachtdienst
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met ervaring in het begeleiden van cliënten met complexe NAH-problematiek en wil jij gedurende de nacht voor ze zorgen? Dan is deze vacature als woonbegeleider nachtdienst echt iets voor jou!

Jouw rol

Als woonbegeleider voor de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de zorg en veiligheid van de cliënten gedurende de nacht. Er kan een beroep op je gedaan worden bij calamiteiten, bijvoorbeeld wanneer een cliënt acute en specifieke zorg nodig heeft. Wij werken relatiegericht en zijn constant in contact met de cliënt waarbij nabijheid centraal staat. De aanwezige, complexe problematiek houdt in dat de cliënten een zorgvraag hebben die vraagt om een specialistische intensieve begeleiding, indien nodig, gecombineerd met een behandeltraject. Voor de behandelingen werken wij nauw samen met bijvoorbeeld Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en verslavingszorg.

Jouw werkplek

Woonlocatie Nieuw Bloemensteijn ligt in het Hanzestadje Hattem, tussen de noordrand van de Veluwe en de IJssel. De woonlocatie biedt begeleid wonen met 24-uurszorg aan 21 cliënten met een complexe combinatie van stoornissen en beperkingen die direct of indirect samenhangen met hersenbeschadiging. Op dit moment is de woonlocatie bezig met de transitie naar een Regionaal Expertise Centrum voor de doelgroep NAH+.

De cliënten beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven kunnen halen. Het team bestaat uit 30 gewaardeerde collega's die op zoek zijn naar versterking.

Wat wij bieden

  • direct een vast contract voor 18 uur per week
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.236,- tot maximaal €3.154,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

  • je hebt een passende afgeronde opleiding op mbo-niveau 4 (MMZ, SPW of verpleegkundige)
  • je hebt ervaring in het werken met cliënten met complexe NAH problematiek
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe woonbegeleider NAH+?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 5 oktober a.s. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Els Snijder, teammanager, op 06-22913565.

Meer informatie over de locatie bekijk je hier

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Nieuw Bloemensteijn in Hattem
Postcode 8051 NS
Stad Hattem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 19-09-2022
Reageer voor 19-09-2023
Nummer 114056

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour