woonbegeleider NAH
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand met ervaring in het verlenen van ADL-zorg? Stroop jij graag de mouwen op en pak je door zonder de wensen van de bewoner uit het oog te verliezen? En vind je het een mooie aanvulling op je functie om ook taakhouder Verpleegkundige Zorg te zijn? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw rol

Je biedt (verpleegkundige) zorg en begeleiding aan cliënten, volgens zorgplan. Je ondersteunt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals eten, wassen en aankleden. Samen met de zorgregisseur wordt een persoonlijk zorgplan opgesteld en worden doelen geformuleerd. Welke handelingen wil een cliënt weer zelf kunnen uitvoeren? Waar wil hij aan werken? Als team houd je samen de ontwikkelingen van de cliënt goed in de gaten en je trekt, indien nodig, tijdig aan de bel.

Begeleiding vormt een belangrijk onderdeel van de dagelijkse zorg van de gemiddeld jongere bewoners. Bewoners moeten in enige mate zelfstandig zijn om op de locatie te kunnen wonen.

Je bent ook taakhouder Verpleegkundige Zorg. Je signaleert en rapporteert knelpunten in het verpleegkundig proces en geeft invulling aan het verpleegkundig beleid in samenspraak met de regieverpleegkundige.

Jouw werkplek

Jij gaat aan de slag op woonlocatie Catharinahof. De locatie is gelegen in het centrum van Almelo. Wij bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 19 bewoners. Ze beschikken over een eigen appartement. Van ons krijgen ze zorg en begeleiding.

Het team bestaat uit 19 medewerkers. De collega's werken onderling goed samen en er is een fijne sfeer in het team.

Wat wij bieden

  • direct een vast contract voor 24 uur per week
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.110,- tot maximaal €3.009,- bruto per maand (FWG 35) bij een 36-urige werkweek
  • onregelmatigheidstoeslag
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • de mogelijkheid om op onze kosten een vervolgopleiding te volgen
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

  • je hebt een diploma Verzorgende IG of MMZ-niveau 4 (incl. keuzedeel Verpleegtechnisch handelen)
  • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken, zoals vroege en late diensten en weekenddiensten
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Word jij onze nieuwe woonbegeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met donderdag 6 oktober aanstaande.
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan tot en met 27 september met Jos Korfage, teammanager, op 06-12811025 en vanaf 28 september met Bert Brokelman, op 06-41669107.

Meer informatie over woonlocatie Catharinahof vind je hier


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Catharinahof in Almelo
Postcode 7607 SG
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 19-09-2022
Reageer voor 07-10-2022
Nummer 114074

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour