woonbegeleider NAH
InteraktContour

Informatie

Houd jij van uitdaging, dynamiek en creatief handelen in je werk? Heb jij ervaring in het verlenen van ADL-zorg? Ben je op afroep beschikbaar voor onregelmatige diensten, slaapdiensten en/of nachtdiensten op twee van onze woonlocaties? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jouw rol

Je biedt zorg en begeleiding aan cliënten, volgens zorgplan. Je kijkt samen met de cliënt naar zijn wensen, kijkt wat de cliënt zelf kan en ondersteunt bij het plannen en invullen van de dag. Je ondersteunt bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals eten, wassen en aankleden. Bij een deel van de cliënten neem je de ADL-zorg geheel over, natuurlijk blijf je kijken naar wat de wens van de cliënt is. Als team houd je de ontwikkelingen van de cliënt goed in de gaten en trekt, indien nodig, tijdig aan de bel.

Jouw werkplek

Jij wordt ingezet in de zorgteams op twee woonlocaties in Dronten en Kampen. Woonlocatie de Ark ligt vlak bij de dorpskern van Dronten. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 17 cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven halen. Het team bestaat uit 20 collega's.

Woonlocatie Burgelstee is gelegen in de sfeervolle binnenstad van Kampen. Hier wonen 22 cliënten met aangeboren of niet-aangeboren hersenletsel. Op de locatie wordt gewerkt in twee zorgteams. Team 1 biedt voornamelijk begeleiding aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Team 2 biedt voornamelijk verpleegkundige zorg aan mensen met aangeboren hersenletsel. Samen bestaan deze twee teams uit 30 collega's.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Wat wij bieden

  • een aanstelling op basis van een invalcontract
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €1.920,- tot maximaal €2.853,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
Wat wij vragen

  • je hebt minimaal een diploma Verzorgende IG of een opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg op mbo-niveau 3 of 4
  • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken (vroege en late diensten, slaapdiensten en weekenddiensten)
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe woonbegeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met dinsdag 14 december. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Alies Vroom, teamleider, op 06-83800161.

Meer informatie over woonlocatie de Ark bekijk je hier
Meer informatie over woonlocatie Burgelstee bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Ark in Dronten
Postcode 8251 LG
Stad Dronten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Inval
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Begeleider wonen
Begeleider niveau 3
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende niveau 3
Begeleider niveau 4
Pedagogisch medewerker
Publicatiedatum 16-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72859

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour