woonbegeleider NAH
InteraktContour

En kijk jij vooral naar wat er wél kan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol

Als woonbegeleider bied je zorg en begeleiding aan bewoners met niet-aangeboren hersenletsel. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit ADL, zoals eten, wassen en aankleden. Verder stel je met een collega digitaal persoonlijke zorgplannen op voor cliënten. Je kijkt samen met een bewoner wat deze weer zelf zou willen doen, denkt hierin mee en kijkt naar wat er wél mogelijk is. Je maakt alle stapjes vooruit mee omdat je voor langere tijd een van de vaste gezichten bent voor deze bewoner. 

Jouw werkplek

Woonlocatie Ghandi ligt in Veenendaal en bestaat uit twee locaties: Ghandi en Entradatoren/Solidustoren. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 25 cliënten met (niet-aangeboren) hersenletsel en/of een lichamelijke beperking. Ze beschikken over een eigen appartement. Van ons krijgen ze zorg en begeleiding.
Het team waarin je komt te werken bestaat uit 20 collega’s in verschillende functies. Het is een team dat leert van elkaar en staat voor goede zorg aan onze cliënten.

Wat wij bieden
 • direct een vast contract voor 24-36 uur per week
 • een salaris van €2.178,- tot maximaal €3.105,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 35)
 • onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Balansverlof bij een 36-urige werkweek
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) 
 • de mogelijkheid om een vervolgopleiding te doen op onze kosten 
 • praktijktrainingen (bv. verpleegkundige handelingen, BHV of omgaan met gedrag) 
 • fietsplan en korting op een fitnessabonnement 
 • gratis personal coaching via Resilians
Wat wij vragen
 • je bent (bijna) in het bezit van een diploma Verzorgende IG of een diploma van een opleiding op mbo-niveau 3 of 4 (MMZ of SPW)
 • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding, 24-uurszorg en arbeidsre-integratie. Daarnaast bieden wij ondersteuning voor mantelzorgers in de gemeente Utrecht.

Word jij onze nieuwe woonbegeleider?

Wil je samen met ons het verschil maken voor mensen met hersenletsel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer via de button.

Goed om te weten:
 • de vacature staat open tot en met donderdag 15 juni aanstaande
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Heidi Klaassen, teammanager, op 06 51 25 35 24.


‘Acquisitie
naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Ghandi in Veenendaal
Postcode 3902 KM
Stad Veenendaal
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verzorgende IG
Publicatiedatum 09-05-2023
Reageer voor 16-06-2023
Nummer 119889

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour