woonbegeleider NAH
InteraktContour

Informatie

Ben jij iemand die onze cliënten helpt om het beste uit de dag te halen?
Wij zoeken een collega die er energie van krijgt om een zeer diverse cliëntengroep te ondersteunen.
Wat wij zo leuk vinden aan het werken in deze functie is dat geen dag hetzelfde is, waardoor je elke dag uitgedaagd wordt om op zoek te gaan naar nieuwe creatieve oplossingen. Jouw bijdrage is van essentieel belang voor de kwaliteit van het leven van onze cliënten.

Jouw rol

Je bent succesvol als het je lukt om uitvoering te geven aan de doelen en afspraken die de cliënt en senior woonbegeleider hebben gemaakt. De zorgvragen verschillen per cliënt, maar bij iedere cliënt is er behoefte aan vertrouwen en interactie.
Jij kunt verbinding maken met onze cliënten. Jij geeft onze cliënten het gevoel dat ze naast de verzorging ook goed ondersteund worden.

Dit doe je door:
 • oprecht te luisteren en aandacht te hebben voor de cliënt
 • jezelf steeds te willen verbeteren op het gebied van verzorging, gedrag en emotie
 • uitvoering te geven aan de zorg en creatief te kijken daar waar er vanaf geweken kan worden
 • goed samen te werken met je collega's
 • je grenzen goed aan te geven en te begrenzen waar dat nodig is
Jouw werkplek

Woonlocatie Perikplein ligt in Enschede en biedt begeleid wonen met 24-uurszorg aan 35 cliënten. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven halen. Het team bestaat uit 30 collega's die op zoek zijn naar versterking.

Het allerleukste aan deze rol op deze locatie is de mix van de zorg die je aan de cliënten biedt. De combinatie van verschillende type bewoners, diverse handelingen en de begeleiding die hierbij komt kijken, maakt dat de medewerkers hier met veel plezier werken.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Met gespecialiseerde zorg en ondersteuning richten wij ons op wat mogelijk is. De eenheid Zorg en Wonen biedt 24-uurszorg en begeleiding op onze woonlocaties verspreid over Midden- en Oost-Nederland.

Wat wij bieden

 • direct een vast contract voor minimaal 24 uur per week
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €1.920,- tot maximaal €2.853,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • op termijn is het mogelijk om op onze kosten een vervolgopleiding te volgen
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

 • je hebt minimaal een diploma Verzorgende IG of een opleiding op mbo-niveau 4 (MMZ, SPW of verpleegkunde)
 • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken (vroege en late diensten) en weekenddiensten
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe woonbegeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met dinsdag 25 januari aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Kim Roemers, teamleider, op 06-83665584.

Meer informatie over woonlocatie Perikplein bekijk je hier


Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Perikplein in Enschede
Postcode 7512 JC
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 20-12-2021
Reageer voor 26-01-2022
Nummer 73907

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour