woonbegeleider NAH nachtdienst
InteraktContour

Kijk jij vooral naar wat er wél kan? En wil je bijdragen aan de zelfredzaamheid van onze cliënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol

Als woonbegeleider nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de zorg en veiligheid van onze cliënten gedurende de nacht. Er kan een beroep op je gedaan worden bij calamiteiten, bijvoorbeeld wanneer een cliënt acute en specifieke zorg nodig heeft. Waar nodig bied je lichamelijke verzorging (ADL) en verricht je voorkomende verpleegkundige handelingen. Je biedt ondersteuning zoals in het digitale zorgplan van de cliënten is opgenomen.

Je werktijden zijn van 23.00 uur tot 07.15 uur. Tijdens de nachtdienst werk je zelfstandig.

Jouw werkplek

Je gaat aan het werk op woonlocatie Dodoensserre in Amersfoort. Hier wonen mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijke beperking. Iedere cliënt heeft een eigen appartement en ontvangt 24-uurszorg en begeleiding. De doelgroep is divers in leeftijd en in zorg en gedrag. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. 
Je werkt in een team van 18 collega’s en een betrokken leidinggevende. Binnen het team hebben we de nodige uitdagingen gehad op het vlak van personeel. Dit werd voor een deel opgelost door de inzet van ZZP'ers. Inmiddels is de rust hersteld en zijn we nu op zoek naar collega's die willen helpen onze locatie vanaf de basis weer op te bouwen. Dit vraagt een enthousiaste en positieve houding.

Wat wij bieden
 • een jaarcontract voor 16-24 uur per week
 • een salaris van €2.178,- tot maximaal €3.105,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 35)
 • onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Balansverlof bij een 36-urige werkweek
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) 
 • fietsplan en korting op een fitnessabonnement 
 • gratis personal coaching via Resilians
Wat wij vragen
 • je hebt een diploma Verzorgende IG of een opleiding op mbo-niveau 3 of 4 (MMZ, SPW of verpleegkunde)
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
InteraktContour, verder met hersenletsel

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding, 24-uurszorg en arbeidsre-integratie. Daarnaast bieden wij ondersteuning voor mantelzorgers in de gemeente Utrecht.

Word jij onze nieuwe woonbegeleider nachtdienst?

Wil je samen met ons het verschil maken voor mensen met hersenletsel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer via de button.

Goed om te weten:
 • de vacature staat open tot en met maandag 29 mei aanstaande
Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Iris van der Leij, teammanager, op 06 28 29 07 84.


‘Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld’

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Dodoensserre in Amersfoort
Postcode 3823 DJ
Stad Amersfoort
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Nachtbegeleider
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-05-2023
Reageer voor 30-05-2023
Nummer 119961

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour