woonbegeleider NAH nachtdienst
InteraktContour

Informatie

Wil jij graag werken met mensen met hersenletsel en gedurende de nacht voor ze zorgen? Dan is deze vacature als woonbegeleider nachtdienst iets voor jou!

Jouw rol

Als woonbegeleider voor de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de zorg en veiligheid van de cliënten gedurende de nacht. Er kan een beroep op je gedaan worden bij calamiteiten, bijvoorbeeld wanneer een cliënt acute en specifieke zorg nodig heeft. Je biedt waar nodig lichamelijke verzorging (ADL), verricht voorkomende verpleegkundige handelingen en ondersteunt zoals in het zorgplan van de cliënten is opgenomen.

Jouw werkplek

Woonlocatie Perikplein ligt in Enschede en biedt begeleid wonen met 24-uurszorg aan 35 bewoners. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven halen. Het team bestaat uit 30 collega's die op zoek zijn naar versterking.

Het allerleukste aan deze rol op deze locatie is de mix van de zorg die je aan de cliënten biedt. De combinatie van verschillende type cliënten, diverse handelingen en de begeleiding die hierbij komt kijken, maakt dat de medewerkers hier met veel plezier werken.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Wat wij bieden

  • direct een vast contract voor 24 uur per week
  • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €1.920,- tot maximaal €2.853,- bruto per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
  • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
  • op termijn is het mogelijk om op onze kosten een vervolgopleiding te volgen
  • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen

  • je hebt minimaal een diploma Verzorgende IG of een opleiding op mbo-niveau 4 (MMZ, SPW of verpleegkundige)
  • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe woonbegeleider nachtdienst?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met dinsdag 26 oktober aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Kim Roemers, teamleider, op 06-83665584.

Meer informatie over woonlocatie Perikplein bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Perikplein in Enschede
Postcode 7512 JC
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Nachtbegeleider
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 12-10-2021
Reageer voor 27-10-2021
Nummer 71773

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour