Woonbegeleider/verzorgende/verpleegkundige
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, doorpakker! Heb je een momentje?

Ben jij op zoek naar een baan als woonbegeleider niveau 3/4 in een woonzorgcentrum dat zich kenmerkt door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer?

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit goede zorg-leefplannen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Bredevoort Ambtshuis:
Zo lang mogelijk zelfstandig wonen, maar wel met de benodigde zorg en voorzieningen binnen handbereik. Dat kan in de appartementen van het Ambthuis in Bredevoort. De 20 ruime appartementen staan op een historische plek in Bredevoort en zijn voorzien van alle moderne comfort. Het kleinschalige karakter maakt dat cliënten zich snel vertrouwd voelen en het meeste uit elk moment halen.

Inschaling

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? In de functie van Woonbegeleider word je ingeschaald in FWG 35 (niveau 3) of 45 (niveau 4) afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:
• contract voor 12 of 16 uur per week (nachtdienst met afwisselend korte diensten)
• schaal FWG 35 van de CAO VVT (€1.902,93 – €2.762,34) en bij niveau 4 FWG 45 (€2.419 – €3.264)
• contract voor onbepaalde tijd
• 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon en tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen? Bel dan even met Sandra Veerbeek (Regiomanager Aalten-Bredevoort-Beltrum) via 06-23400787. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dulcia of Simone van de afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Heb je een momentje? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 25 mei a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 129
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Ambthuis
Postcode 7126BC
Stad Bredevoort
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-04-2021
Reageer voor 25-05-2021
Ingangsdatum 12-04-2021
Nummer 65023

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)