Woonbegeleider niveau 3
Markenheem

Functieomschrijving

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto's aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dta bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Met zorg dichtbij, in één van onze woonzorgcentra of in de wijk. Elke dag zetten we dat stapje ectra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze bewoners, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team.

Ben jij de woonbegeleider die zich hier wel in thuis voelt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Elke dag staan onze bewoners centraal. We bieden zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften. We nemen de tijd om die wensen en behoeften te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Door te ontdekken wat iemand wél kan en wat kleur geeft aan zijn of haar leven. Als woonbegeleider verdiep je je in de wensen van onze bewoners. Je zorgt voor een prettige woonsfeer binnen de huiskamer en zorgt voor een glimlach op het gezicht van onze bewoners. Dit doe je als eerste aanspreekpunt samen met familie, mantelzorgers en het multidisciplinaire team. Ook ondersteun en begeleid je onze bewoners bij het zoeken en vinden van welzijnsactiviteiten.

Wie ben jij?
Je bent een fijne, betrokken collega met hart voor je werk. Samen met je collega's wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. je bent vriendelijk, tactvol en geduldig. De ouderenzorg is een dynamisch vak waarin jij je continue wilt blijven ontwikkelen.

 

 

Functie eisen

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3), of MMZ-3/SPW-3
  • Je hebt ervaring met de doelgroep PG
  • Je hebt een flexibele en positieve werkinstelling

Inschaling

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (schaal 35, € 1.960,02 – 2.845,21). Ook ligt er een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

  • 8% vakantiegeld;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Pensioenopbouw;
  • Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet of een opleiding naar keuze.

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Alle uren zijn bespreekbaar.

Bijzonderheden

Voel jij je al thuis bij ons?

Laat ons weten wie je bent! Voor vragen of meer informatie kun je bellen of appen met onze HRM-afdeling via 06-86852647. Solliciteer via www.werkenbijmarkenheem.nl

Tot snel!

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie De Zonnekamp, Zelhem
Postcode 7021ZX
Stad Zelhem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 14-02-2022
Reageer voor 31-05-2022
Ingangsdatum 01-04-2022
Nummer 108058
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem