Woonbegeleider niveau 3
Markenheem

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto’s aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dat bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Elke dag zetten we dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag.

Ben jij dé Woonbegeleider die het team op onze huiskamer graag wil komen versterken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Elke dag staan onze bewoners centraal. We bieden zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften. We nemen de tijd om die wensen en behoeften te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Door te ontdekken wat iemand wél kan en wat kleur geeft aan zijn of haar leven.

Als Woonbegeleider op onze locatie Hyndendael (Hummelo) ben je werkzaam op de huiskamer. Dit is een veilige plek voor onze bewoners (maximaal 8 bewoners per dag) die het lastig vinden om structuur in de dag te brengen. Deze bewoners zijn tussen 8.30 uur tot 21.30 uur op de huiskamer en brengen daar, mede dankzij jou, zinvol de dag door. Als woonbegeleider verdiep je je in de wensen van onze bewoners, je zorgt voor een prettige woonsfeer binnen de huiskamer en zet in op een glimlach op het gezicht van onze bewoners. Dit doe je als eerste aanspreekpunt samen met familie, mantelzorgers en het multidisciplinaire team. Ook ondersteun en begeleid je onze bewoners bij het zoeken en vinden van welzijnsactiviteiten.

Je werkt goed samen binnen een hecht en gezellig team. Samen zorgen jullie voor een compleet rooster, waarbij je zorgt voor een gezonde privé-werk balans. Op de huiskamer van deze locatie zijn per dag 2 diensten: van 8.30 tot 15.15 uur en van 15.00 tot 21.30 uur. Er wordt ook in de weekenden en met feestdagen gewerkt. Nachtdiensten zijn géén onderdeel van jouw rooster.

Wie ben jij?

Je bent een fijne, betrokken collega met hart voor je werk. Samen met je collega’s wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig. De ouderenzorg is een dynamisch vak waarin jij je continue wilt blijven ontwikkelen.

Daarnaast heb je:

  • Een diploma MMZ/SPW of Verzorgende IG (niveau 3;
  • Ervaring met de doelgroep PG en Somatiek;
  • Bevoegd en bekwaam rondom het geven van medicatie;
  • Een flexibele en positieve werkinstelling.

Wat krijg je van ons?

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen. We zijn duidelijk, betrouwbaar en open. Naar elkaar en naar anderen. Met liefde voor ons vak blijven we onszelf en onze zorgverlening ontwikkelen. We investeren in onze vakmensen. En bieden volop kansen. Zo kunnen onze bewoners vertrouwen op puur vakmanschap. Iedere dag weer.

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (FWG 35 (€ 2.135,43 – € 2.937,68)). Ook ligt er een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

  • 8% vakantiegeld;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Pensioenopbouw;
  • Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet of een opleiding naar keuze.

Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract, waarbij we uren in onderling overleg afstemmen.

Bijzonderheden

Voel jij je nu al thuis bij Markenheem?

Laat ons dan weten wie je bent! Heb je aanvullende vragen over de vacature van Woonbegeleider, bel of app dan gerust met Mirjam Lamers (Recruiter) via 06 – 86 85 26 47.

We ontvangen je sollicitatie graag via onze eigen website: www.werkenbijmarkenheem.nl

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie Hyndendael
Postcode 6999AN
Stad Hummelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 24-11-2022
Reageer voor 17-12-2022
Ingangsdatum 24-11-2022
Nummer 108058
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem