Woonbegeleider of verpleegkundige
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou

Wil je iedere dag met een glimlach naar het werk? Heb je een groot hart voor ouderen? Ben je minimaal VIG gediplomeerd en ervaring met PG? Kun je deze vragen allemaal met ‘ja’ beantwoorden? Dan zoeken wij jou! Locatie De Molenberg in Groenlo zoekt voor afdeling Slatman (PG) een Verzorgende IG of Verpleegkundige voor 24 – 28 uur per week.

Jij bent als verzorgende/woonbegeleider of verpleegkundige samen met je teamleden verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten van de afdeling Slatman op onze locatie De Molenberg in Groenlo. Je zorgt voor een plezierige daginvulling waarin de cliënten rust, veiligheid en structuur vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Over ons

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Kom jij ons team versterken?
Meer informatie: www.margaklompe.nl

Functie eisen

Over je functie

Wij vragen van jou een mbo opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Daarnaast heb je kennis en/of affiniteit met de doelgroep PG. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt een groot hart voor de cliënten en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd. De omvang van het contract is bespreekbaar, van 24 tot 28 uur per week. Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT in FWG 35 (Verzorgende IG) of FWG 45 (Verpleegkundige).

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Heb je vragen over deze uitdagende vacature of wil je graag wat meer weten? Neem dan gerust contact op met Judith Kroes, regiomanager Oost Gelre via 0544 - 473458. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment via telefoonnummer 06-82005970 of mail naar [email protected].

Herken jij jezelf in de functieomschrijving en word je enthousiast? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 15 februari a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 230
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-12-2021
Reageer voor 15-02-2022
Ingangsdatum 22-12-2021
Nummer 73996

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)